Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

1,5 εκατ. ευρώ είναι το τίμημα για Τριανταφυλλόπουλο, Μουλίνο και "Veto"

ΕΛΕΟΣ παιδιά, θα σκάσει ο φραγκοφονιάς!

Αγωγή κατέθεσε σήμερα μέσω του δικηγορικού γραφείου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο Σωκράτης Γκιόλιας κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Χρήστου Μουλίνου κατηγορώντας τους για ψεύδη και συκοφαντικά δημοσιεύματα στην εφημερίδα "veto", ολοκληρώνοντας έτσι και το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης.
Η αγωγή αναμένεται να εκδικαστεί στις 25 Νοεμβρίου 2010, επιτρέποντας στους δύο δημοσιογράφους να μαζέψουν ότι στοιχεία χρειάζονται προκειμένου να στηρίξουν τα όσα δημοσιεύτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Σύμφωνα με το κείμενο της αγωγής ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο Χρήστος Μουλίνος εν γνώση τους χρησιμοποίησαν αναληθή περιστατικά για να συκοφαντήσουν τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.
Από τον καθένα και την εφημερίδα ζητάει 500.000 ευρώ, έτσι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα πρέπει να πληρώσει 1εκ. ευρώ με την εφημερίδα του και άλλα 500.000 ο κ. Μουλίνος.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive