Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΣΟΚ: Οι Έλληνες στα φανάρια και οι ΛΑΘΡΟ «κρουασάν»!

Αυτή είναι η κατάντια μας κι έρχονται ακόμα χειρότερες μέρες.

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, στην εικόνα των (λαθρο)μεταναστών που στέκονται πουλώντας την πραμάτεια τις μαφίας στα φανάρια, άλλους να πιέζουν για "καθάρισμα" του παρμπρίζ και κάποιους άλλους να περιφέρονται ως πλανόδιοι μουσικοί γρατζουνώντας τα όργανα τους...
Σήμερα, κατά την διάρκεια ενός μικρού οικογενειακού ταξιδιού που κάναμε, γίναμε μάρτυρες μιας σκηνής που ομολογουμένως μας συγκλόνισε.
Κατά το μεσημεράκι βρεθήκαμε σταματημένοι στο κόκκινο φανάρι, πριν την είσοδο της αερογέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου, με πρόθεση να περάσουμε στην Πάτρα με προορισμό την Αθήνα.
Ήταν μια φτωχιά Ελληνίδα, που δεν είχε να φάει και πάλευε να καθαρίσει λίγα τζάμια αυτοκινήτων, για να εξοικονομήσει κάποια χρήματα ώστε να επιβιώσει!
Μετά απ’ αυτό ντρέπομαι και θυμώνω ταυτόχρονα πάρα πολύ, όταν βλέπω ότι για τους μετανάστες, προστρέχει το κράτος και πάμπολλοι ψευτοανθρωπιστές παρατρεχάμενοι για να τους παρέχονται τα αυτονόητα, όπως δουλειά, δωρεάν εκπαίδευση, δωρεάν παροχές υγείας, συμμετοχή στο δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δωρεά ελληνικής ιθαγένειας!!!
Κωνσταντίνος Αθανασιάδης
Συνταξιούχος
http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_4864.html#ixzz0gPtY7wd9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive