Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ για την αύξηση στην τιμή της βενζίνης!Τ'ακούς Γιωργάκη;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει:Από τη μία η επίσημη αύξηση κατά 14 λεπτά στην τιμή της αμόλυβδης και απο την άλλη οι αλήτες κερδοσκόποι πρατηριούχοι,έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε έξαλλη κατάσταση!Οι διαπληκτισμοί και οι κατάρες στα βενζινάδικα είναι καθημερινό φαινόμενο,αφού οι καταναλωτές ζητούν τουλάχιστον τις αποδείξεις μπας και εξοικονομήσουν κανένα ευρώ,αλλά πουθενά δεν τους δίνονται!



Κι ενώ γίνεται όλο αυτό το "πανηγύρι",ο Γιωργάκης συνεχίζει την περιοδεία του στην Ευρώπη και τον κόσμο,με έξοδα του ελληνικού λαού!!!Αφήνει τους νταβατζήδες καναλάρχες φίλους του να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα,με μαιμού δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον "ενθουσιασμό" του κόσμου για τα μέτρα,ενώ η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική!

Η υπομονή του Έλληνα έχει φτάσει στα όριά της:Μέσα σ'όλο αυτό το κλίμα κερδοσκοπίας,έρχεται και το εθνοκτόνο νομοσχέδιο να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερα βάρη στην πλάτη μας!Η οργή θα ξεχειλίσει πολύ σύντομα και τότε δε σας σώνει τίποτα,βρυκόλακες του Πασοκ!Αλλά ας όψονται αυτοί που σας ψήφισαν και σήμερα πληρώνουμε όλοι τα σπασμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive