Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Πουλημένοι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5769

Ενδιαφέροντα κομμάτια:
«Πάντως, η ΝΔ ζητά το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι να δοθεί στους μετανάστες όχι για τις επόμενες αλλά για τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές.»
- Αυτή η φράση από το συγκεκριμένο άρθρο, αποδεικνύει πως η ΝΔ με τον Αντωνάκη τον Σαμαρά της, δεν ενοχλείται από την απαράδεκτη Ελληνοποίηση παρανόμων αλλογενών.. ενοχλούνται από το γεγονός ότι από αυτή την Ελληνοποίηση θα βγει κερδισμένο το ΠΑΣΟΚ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ!...
«τα παιδιά των νόμιμων μεταναστών θα μπορούν να παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια, αφού θα έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία επί έξι χρόνια μαθήματα σε ελληνικό σχολείο.»
- Οι Έλληνες, οι οποίοι μάλιστα αποκτούν Ελληνική παιδεία και από την οικογένειά τους, είναι υποχρεωμένοι σε 9ετή φοίτηση σε ελληνικό σχολείο. Οι αλλοδαποί, που αποκτούν ΜΗ Ελληνική παιδεία από την οικογένειά τους, υποχρεώνονται σε 6 χρόνια για να είναι πολίτες του Ελληνικού κράτους!!!!.. ΡΑΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Πουλημένοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

    Από γνωστό μου εργαζόμενο σε κρατικό τηλεοπτικό σταθμό έμαθα ότι σκοπεύουν να επιβάλλουν στους δημοσιογράφους και στους εργαζομένους σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, υποχρεωτική παρακολούθηση σεμιναρίων «ενάντια στο ρατσισμό και στη ξενοφοβία»!!!!!!!!!

    Το πρόγραμμα αυτό έχει ξεκινήσει από την Ευρώπη, θεωρείται αποτυχημένο ως προς τη λειτουργία και την απόδοσή του και κάποιοι «οπαδοί του εθνομηδενισμού» σκέφτηκαν να το μεταφέρουν και στην Ελλάδα.

    Ο φίλος που με ενημέρωσε μου είπε ότι όλοι, από τους προϊσταμένους μέχρι τους τελευταίους υπαλλήλους είναι ενοχλημένοι κι αναρωτιούνται τι άλλα πράγματα θα τους μαθαίνουν στα «σεμινάρια» αυτά. Ήδη έχουν φιμώσει τον τύπο. Καθημερινά σημειώνονται βιασμοί, κλοπές, ληστείες, φόνοι με θύματα Έλληνες και δράστες Αλβανούς, Πακιστανούς και πάει λέγοντας ο μακρύς κατάλογος των λαθρομεταναστών δραστών κι όμως η τηλεόραση δεν ασχολείται με αυτά. Κι αν συμβεί κάτι που δεν μπορούν να το αποσιωπήσουν, φροντίζουν να το αναφέρουν όσο γίνεται πιο αδιάφορα, σε λίγο χρόνο και με όσο γίνεται πιο ήπιους χαρακτηρισμούς. Είναι τέτοιες οι εντολές που έχουν για να μην εξαγριώνεται ο κόσμος με την εγκληματικότητα των τριτοκοσμικών που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα.
    Αντίθετα έχουν εντολές να διογκώνουν τα «προβλήματα» που δημιουργεί η Αστυνομία(!!!), το ρατσισμό που βιώνουν «οι καημένοι οι μετανάστες» και όλα τα εμετικά που μας σερβίρουν τα μεγάλα κανάλια και οι μεγάλες εφημερίδες. Αυστηρές εντολές πέφτουν στο μοντάζ και στους ηχολήπτες προκειμένου να πλαισιώνουν τους (λαθρο)μετανάστες με την ανάλογη συγκινητική μουσική υπόκρουση για να προκαλούν τη συμπάθεια και τον οίκτο των τηλεθεατών!
    Για τα προβλήματα των Ελλήνων τίποτα. Μηδέν εις το πηλίκον! Επίσης έχουν εντολές, όπως μου είπε ο φίλος μας, να προβάλλουν διαρκώς το πρόβλημα της οικονομίας για να καταφέρουν να στρέψουν εκεί την προσοχή του κόσμου και να περάσουν πιο ανώδυνα το λαθρονομοσχέδιο.
    Ρώτησα ποιος υποκινεί αυτότο σεμιναριακό πρόγραμμα και μου απάντησε κάποιες ΜΚΟ, τα γνωστά σωματεία (λαθρο)μεταναστών και ο προστάτης των λαθρομεταναστών κύριος κύριος Βαλιανάτος.
    Είπατε τίποτα;

    Ελευθερία Λόγου.

    Σχόλιο...Κάτι έπρεπε να βρουν να κάνουν για να τα κονομήσουν πάλι.Ἕιδικά τώρα που τους κόβουν τις κρατικές επιχορηγήσεις,έχουν λυσσάξει τις τελευταίες μέρες.
    Αλλά όποιος ξέρει καταλαβαίνει.... Καλοκαίρι έρχεται,πως θα πάνε στα νησιά και στην Ν.Αμερική οι άφραγκοι που κάνουν κάθε χρόνο 3-4 μήνες διακοπές????

    ΜΚΟ
    "Ελληνικό παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι".
    http://www.greekhelsinki.gr/

    Κάποιες επισημάνσεις για το ευαγές αυτό ίδρυμα.

    ------"Το 1994 το ΕΠΣΕ ξεκίνησε την εκπόνηση λεπτομερών εκθέσεων για όλες τις εθνικές, εθνογλωσσικές και τις μεγαλύτερες θρησκευτικές μειονοτικές κοινότητες στην Ελλάδα, (Μακεδόνες και Τούρκοι, Αρβανίτες, Πομάκοι και Βλάχοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Προτεστάντες και Νέα Θρησκευτικά Κινήματα)"------

    Ενας ΜΚΟ λοιπόν που μας λέει ότι στην Ελλάδα έχουμε πολλές "εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες".
    Διοικητικό Συμβούλιο:

    Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος

    Kevin Boyle, Μέλος

    Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος

    Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος

    Dimitrina Petrova, Μέλος

    Βαλλιανάτος λοιπόν.Ένας αμφιλεγόμενος ομοφυλόφιλος,πρώην επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων gay προσανατολισμού και πρώην σύμβουλος του ΓΑΠ.

    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_997.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive