Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Φραγκοφονιάδες με εκδικητικές τάσεις για όλους πλην…


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Της προκλητικής ρύθμισης για το μαύρο χρήμα των Βορείων Προαστίων και των εχόντων και κατεχόντων που βρίσκεται προδοτικά στο εξωτερικό. (Γιάννης κερνάει… Γιάννης πινει).

Περαιτέρω, καμία αναπτυξιακή πράσινη ή άλλη πνοή μόνο εισπρακτικά και διεκπεραιωτικά μέτρα στα συνήθη υποζύγια. Την μισθωτη εργασία που σημειωτέων είναι και οι μονοί που δεν κλέβουν. Απορώ πραγματικά πως ξέφυγαν οι αυγουστιάτικες μύγες με τόσο ξύγκι που έχουν.

Η ένταξη όλων των επιδομάτων στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος χωρίς αυτά να μπούν στην μισθό, επιβαρύνει φορολογικά συνολικά την μισθωτή εργασία.

Στο απυρόβλητο η εκκλησία τα παγκάρια και τα έσοδα των ναών. (Γάμοι βαφτίσεις κηδείες και γενικώς χοντρή κονόμα).

Μηδέν στο πηλίκιο για τις off shore. Απόλυτο μηδέν (ο) που αντί να το πολλαπλασιάζουμε επί 3% που ήταν έως τώρα, θα το πολλαπλασιάζουμε επί 10%.

‘Ούτε λέξη για τα δικά μας 28 δις. Ούτε λέξη για τις τράπεζες παρά μόνο ότι υποχρεωτικά όλες οι συναλλαγές πάνω από 1500 ευρώ μέσω τραπεζών καρτών κλπ. (MIZA δηλαδή στην VISA)

Κατάργηση όλων των φοροαπαλαγών ακομή και αυτές που αφορουν ΑΜΕΑ.

Μη εφαρμόσιμη στην πράξη πολιτική για τα μερίσματα και τα Bonus.

Τριχες το GPS στα βυτιοφόρα ανεφάρμοστο. Τρίχες και τα περισσότερα ηλεκτρονικά μέσα που δεν θα αποδώσουν. Αντιθετα θα ενισχύσουν την μαυρη μεταξύ μας συναλλαγή.

Μια τάσης εκδικητικότητας της ιδιότητας του μετόχου και του Μικρού επιχειρηματία που δεν έβγαλε τα του λεφτά στο εξωτερικό… ο μαλάκας.

Εκδικητικό και συνταξιοδοτικό καθώς είπαμε (χεχε) αυξήθηκε το προσδόκιμο όριο ηλικίας σας. Ζείτε παραπάνω δουλέψτε λοιπόν ή αδειάστε μας την γωνιά

Καμία πρόβλεψη φοροαπαλλαγής για νέους που δουλεύουν με δελτίο παροχής υπηρεσιών.

Καμία αναφορά στην γενιά των 700 ευρώ που τόσα ακούσαμε για αυτή στο παρελθόν. Το φαινόμενο όμως φαίνεται να εξαφανίζεται με τις μειώσεις μισθών.

Ξεχάσαμε τα πάντα για αύξηση της ρευστότητας στην αγορά.

Φοροκαταδότες χωρίς το σχετικό παριβραχιόνιο της γκεστάπο θα κυκλοφορούν μυστικά ανάμεσα μας.(…) και Στο Βαθος Τεκμήρια.

Ο Μανος Σοκαρίστηκε ο Ανδιανόπουλος έχασε την μιλιά του, ο Σαμαρας προφανώς συναινεί, και πάνω από όλα εγώ αυτό το πράγμα δεν το ψήφισα ποτέ. Καμία νομιμοποίηση. Οι μάσκες έπεσαν η νύχτα αρχίζει.

Γενικό σχόλιο: Τόσο σκληρό που δεν θα φορεθεί. Καθώς θα δημιουργήσει τάσεις αυτοάμυνας στην κοινωνία μάλλον θα ενισχύσει την μαύρη οικονομία και το παζάρι μεταξύ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive