Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Όχι στο κοινωνικό Λυντσάρισμα των Δημοσίων Υπαλλήλων.


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Διακρίνω μέσα από την δημοσκοπήσεις και δημοσιεύματα των ΜΜΕ μια τάση κοινωνικού λυντσαρίσματος του Δημόσιου τομέα. Προηγήθηκαν βεβαίως οι αγρότες.

Δεν νομίζω ότι αυτός ο κοινωνικός αυτοματισμός θα βοηθήσει κανέναν μας. Ούτε η στοχοποίηση γενικότερα κοινωνικών ομάδων βοηθά καθώς χτίζει μια κατάσταση κοινωνικά εμφυλιακή.

Πρέπει να ειπωθεί ως δεδομένο ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι μονοί που πληρώνουν τακτικά και πειθήνια του φόρους τους αποτελώντας το στυλοβάτη του δημόσιου ταμείου. Ακόμη οι μισθοί τους λειτουργούν στην επαρχία ως ανάχωμα στην κρίση. Δείτε απλά τα ποσοστά που αποδεικνύουν ότι οι ΔΥ και οι Συναξιούχοι πληρώνουν περισσότερους φόρους από τους βιομήχανους

Μετά τους αγρότες τυχών τσάκισμα και των Δημοσίων Υπάλληλων και όσων άλλων έπονται θα οδηγήσει στην κοινωνική κατάρρευση στις μικρές μας πόλεις και στα Δημόσια έσοδα.

Πρακτικά στην κοινωνία πρέπει να διαχέεται η γραμμή: «Δεν τα φάγαμε μαζί τα λεφτά” και να πληρωσουν την κρίση αυτοι που την έφτιαξαν και ειναι σίγουρο οτι δεν την έφτιαξε ο ΔΥ.

Μην τσιμπάτε λοιπόν στα κελεύσματα μιας κλίκας των Βορείων προαστίων του συντάγματος της Μυκόνου των of shore και των ΜΜΕ.

Αυτοί έχουν τα μέσα και κάθε φορά θα στοχοποιούν μια ομάδα και θα την ρίχνουν στην φωτιά της κρίσης για να μην φτάσει η φωτιά στα σπίτια τους.

Το ΠΑΣΟΚ οφείλει αν δεν μπορεί να βοηθήσει τουλάχιστον να μην πυροδοτεί τα κατώτερα ένστικτα και τις ζωώδεις δυνάμεις της αγέλης.

===========

Υ.Γ Ως συνήθως ταυτιζομαι με αυτους που αγωνίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive