Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

S.O.S! G.PAPAK απειλεί το ΦΠΑ του 9%!

(Φωτο AVRAGIOZ)

Σοσιαληστρικής φοροεπιδρομής συνέχεια, τώρα και στον άρτο μας τον επιούσιο! Δεν ξέρουμε πια από πού να φυλαχτούμε κι από πού θα μας έρθει η επόμενη φάπα. Αφού μας έκοψαν με κουτοπόνηρο τρόπο το αφορολόγητο και μας έβαλαν καλάμι στον πισινό να τρέχουμε και να μη φτάνουμε για να μαζέψουμε αποδείξεις μπας και το γλιτώσουμε, τώρα η παιδική χαρά των σοσιαληστών, που ό,τι θυμάται χαίρεται, διαρρέει ότι θα αυξήσει το χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ που ίσχυε για είδη πρώτης ανάγκης και θα τον πάει στο 15%, δηλαδή 66,666% αύξηση!!!

Ας προσευχηθούμε:
Άγιε Φανούριε, φανέρωσέ τους σε παρακαλώ τη μωρία τους, μπας και κάνουν πίσω! Άγιε Ευψύχιε, μαλάκωσε σε ικετεύω την ψυχή τους να δείξουν έλεος στο φτωχό και υποσιτιζόμενο λαό. Άγιε Σωσίπατρε, σώσε την πατρίδα από τη λαίλαπα που μας βρήκε! Άγιοι Πάντες, αν είστε κι εσείς ΠΑΣΟΚ και τους σιγοντάρετε, τουλάχιστον βοηθήστε μας ν' αντέξουμε τα δεινά που θα μας βρουν...

Θα κατεβάσουν όμως, λέει, το συντελεστή 19% επίσης στο 15%, ώστε να μη μπερδεύονται οι εφοριακοί και να μην πάθουν υπερκόπωση. Δηλαδή πάλι η σοσιαληστρική κυβέρνηση ευνοεί τους έχοντες και κατέχοντες οι οποίοι ξοδεύουν αφειδώς σε είδη μη πρώτης ανάγκης! Σε λίγο παίδες, εκτός από το να παραμιλάμε, θ' αρχίσουμε να νοσταλγούμε Καραμανλή το Μικρό, Αλογοσκούφη, Σημίτη και Παπαντωνίου. Ακούστε με που σας λέω, η τύχη δουλεύει υπέρ της αποκατάστασης της χαμένης τους υπόληψης...

Για να δούμε όμως τι συμβαίνει σε άλλες ευνομούμενες Ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχει χαμηλότερος συντελεστής για τρόφιμα (όλα τα τρόφιμα, κι όχι ψωμί και γάλα μόνο) και είδη πρώτης ανάγκης; Όχι μόνο μειωμένος συντελεστής υπάρχει, αλλά σε μερικές χώρες, όπως η Βρετανία, ο συντελεστής VAT (ΦΠΑ) είναι μηδενικός! Δείτε εδώ. Μηδενικό συντελεστή έχουν οι τροφές παντός είδους που χρησιμοποιούνται για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα τρόφιμα για ζώα. Οι σπόροι που χρησιμοποιούνται για καλλιέργειες. Τα ζώντα ζώα που παράγουν είδη τροφής για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα φάρμακα και τα φαρμακευτικά είδη επίσης έχουν μηδενικό συντελεστή ΦΠΑ. Μιλάμε πάντα για τη Βρετανία. Επίσης οτιδήποτε προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες έχει μηδενικό συντελεστή. Στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, μουσική, χάρτες. Επίσης, λογαριασμοί νερού και αποχέτευσης, παιδικά είδη (ενδύματα, υποδήματα), και άλλα.

Δείτε εδώ τους Φόρους Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) που ισχύουν σε πολιτισμένες Ευρωπαϊκές χώρες.

Στάνταρντ Συντελεστής
, Μειωμένος Συντελεστής

Αυστρία: 20%, 12% , 10%

Βέλγιο: 21% ,
12%, 6%, 0%

Βουλγαρία: 20%, 7% , 0%

Κύπρος: 15% , 5%

Τσεχία: 20%, 10%

Εσθονία: 20%, 9%

Φινλανδία: 22%, 17% , 8%

Γαλλία: 19.6%, 5.5% , 2.1%

Γερμανία: 19% , 7%

Ελλάδα: 19%, 9% , 4.5% (Νησιά 13%,
6% , 3% )

Ουγγαρία: 25% ,
5%

Ιρλανδία: 21.5% , 13.5%, 4.8%, 0%

Ιταλία: 20% , 10%, 4%

Λεττονία: 21%, 10%

Λιθουανία: 21% , 9%, 5%

Λουξεμβούργο: 15% , 12%, 9%, 6%, 3%

Μάλτα: 18%, 5%

Ολλανδία: 19% , 6%, 0%

Πολωνία: 22% , 7%, 3%, 0%

Πορτογαλία: 20% , 12%, 5%

Ρουμανία: 19% ,
9%

Σλοβακία: 19% , 10%

Σλοβενία: 20% , 8.5%

Ισπανία: 16% , 7%, 4%

Κανάριοι Νήσοι: 5% , 2%, 0%


Σουηδία: 25% , 12%, 6%


Ηνωμένο Βασίλειο: 17.5% , 5%, 0%

===========
Προχωρήστε λοιπόν, σοσιαλιστές της παιδικής χαράς, προχωρήστε σε αύξηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, αν θέλετε να κάνετε τούτη τη χώρα την ακριβότερη χώρα της Ευρώπης σε είδη πρώτης ανάγκης και να ψάχνετε να βρείτε τουρίστα με τα κιάλια. Άλλωστε οι δημοσκοπήσεις λένε ότι πάτε καλά, απλούστατα διότι ο λαός χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τι του μαγειρεύετε και να νιώσει τα σοσιαληστρικά μέτρα σας στο πετσί και στο στομάχι του. Προχωρήστε ανάλγητοι χαραμοφάηδες, που σας χρυσοπληρώνουμε εσάς και τους προηγούμενους και τους προ-προηγούμενους για να μας καταληστεύετε "δημοκρατικά" και να μας σκάβετε το λάκκο. Προχωρήστε, υπάρχει πάντα θέση στην ιστορία για περισσότερους εφιάλτες, αφού αυτή είναι η φιλοδοξία σας! Προχωρήστε, το χάος που φιλοτέχνησαν οι προηγούμενοι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Υπάρχει χώρος να βάλετε κι εσείς το λιθαράκι ή την κοτρόνα σας!

Μ' ακούει κανείς εκεί πέρα;
video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive