Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ; ΠΑΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΙNTERNET, ΜΑΣ ΦΤΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ !!


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 10/1/2010 σελίδα 32
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ


Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ μέσω Ιντερνετ του σχεδίου νόμου για την αθρόα πολιτογράφηση αλλοδαπών που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα έληξε με την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών να εκφράζει σοβαρές αντιρρήσεις για την εύκολη Ιθαγένεια ,ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην διενέργεια δημοψηφίσματος .
Παρά την κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού του Πασόκ ώστε να υπάρξει ανατροπή των αρμητικών σχολίων και απόψεων στο opengon.gr .7 στους 10 πολίτες κατέθεσαν δημόσια την αντίθεση τους στο αμφιλεγόμενο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών , Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης .
Το γεγονός αυτό οδήγησε τον υπουργό κ. Γιάννη Ραγκούση να προχωρήσει σε (διευκρινιστικές) δηλώσεις χαρακτηρίζοντας ξενοφοβικούς και μισαλλόδοξους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να συμμετάσχουν στην δημόσια διαβούλευση .
Το σχόλιο μας :
Δεν τα λέμε εμείς τα λέει ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος, αλλά ΚΑΙ τα επώνυμα σχόλια μας ακόμα τα ψάχνουμε στο διαδίκτυο
Για την αντιγραφή

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive