Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Τουρκικά λεωφορεία εκτελούν τακτικά δρομολόγια στην Θράκη, με οδηγούς πράκτορές της MIT


Ηδη προκαλεί αίσθηση... και τα μηνύματα που δεχόμαστε για το θέμα που αποκαλύπτει ο "Στόχος" που κυκλοφορεί είναι εντυπωσιακά...Περιγράφονται με την ίδια λέξη που διαλέξαμε για να το προβάλουμε στο πρωτοσέλιδο μας. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Τόσο αδιανόητο μάλιστα που δεν γίνεται εύκολα πιστευτό! Όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι δυστυχώς συγκλονιστική κι εμείς ποτέ δεν διστάσαμε να την δούμε κατάματα... Τουρκικά λεοφωρεία εκτελούν στην ουσία, ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, συνδέοντας μουσουλμανικά χωρία της Θράκης μας μεταξύ τους και με την Κωνσταντινούπολη!!! Τακτικά δρομολόγια που προσομοιάζουν με αυτά των ΚΤΕΛ και των Αστικών συγκοινωνιών! Οι φωτογραφίες δεν είναι τυχαίες... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ κι ο "Στόχος" έχει και τους αριθμούς κυκλοφορίας τους... Οι οδηγοί τους δεν χρειάζεται και πολύ φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς από που κατευθύνονται και ελέγχονται...

Για τους δύσπιστους και τους νεώτερους το ιστορικό μας παρελθόν αποτελεί απόδειξη... Και πριν δέκα, δεκαπέντε και είκοσι χρόνια λέγαμε αυτά απου συμβαίνουν σήμερα. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"! Και σήμερα λέμε αυτά που θα γίνουν θέμα ένα μήνα, ένα χρόνο, ή δέκα χρόνια αργότερα. Είμαστε εμείς που ξέραμε και καταγγέλαμε τους Βοσκόπουλους, τους Τσαρκνιάδες, τον Παρίσηδες, τους Ντεντέδες, τους Δημητράδες κι όλο το ανθελληνικό σκυλολόϊ, πριν οι υπόλοιποι πάρουν μυρωδιά ότι υπάρχουν... ή ανακαλύψουν κατά που πέφτουν Μακεδονία και Θράκη... ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΜΑΣ κι αγκάλιασε την Εφημερίδα της Ελληνικής Αντίστασης! Μην περιμένεις σε δέκα ή δεκαπέντε χρόνια να τα βγάλει ο... "Χαρδαβέλλας" της εποχής γιατί τότε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive