Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Ακούμε ΔΙΑΦΟΡΑ!! Μήπως θα πρέπει ΕΠΙΣΗΜΑ η Ν.Δ. να διαψεύσει το ΔΟΛιο ρεπορτάζ του MEGA που την εκθέτει; Ή το εγκρίνει ΚΑΙ το ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ; Οπότε....

Κάθετο ΟΧΙ ΝΔ σε Δημοψήφισμα

αναρτηθηκε απο billaggell Παρασκευη 1/1/010

2 σχόλια:

  1. Να πως λειτουργούν τα συγκοινωνούντα δοχεία. Ο Μητσοτάκης προτείνει συμμετοχή του ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ που κατά σατανική σύμπτωση είχε προετοιμάσει το έδαφος για αυτή, ο Καρατζαφερης. Ο μητσοτακης δηλαδή τον κάρφωσε κανονικά ότι ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ του. Όσο για τον πολιτικό νεκρό; E? αν πει και καμιά μαλακία δεν πειράζει, έχει πει τόσες πολλές στην διάρκεια της βρώμικης πολιτικής διαδρομής του, που έχει γίνει συνώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μεγκα εβγαλε δυο πανομοιοτυπα "ρεπορταζ" για το θεμα 30 και 31 Δεκεμβριου,με μονες διαφορες τις δηλωσεις...Πακη και Νικητα!!!Αυτη ειναι η "αξιοπιστια" και "εγκυροτητα" που καποιοι επικαλουνται,απο καποιους που χαρακτηριζουν ακροδεξιους και φασιστες ολους τους Ελληνες που αντιδρουν στο νομοσχεδιο του Γιωργακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive