Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

MEΡΕΣ ΣΙΚΑΓΟ ΖΟΥΜΕ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !


ΠΕΘΑΝΕ τελικά ο άτυχος οδηγός της χρηματοποστολής.
Η σφαίρα πέρασε απο το κολωνάκι της πόρτας και τον βρήκε στο κεφάλι.
Πάλεψε 2,5 ώρες για τη ζωή του αλλά τελικά η μάχη χάθηκε.
Οι αλλοδαποί (απ ότι λένε μαρτυρες) δολοφόνοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το θωρακισμένο όχημα. Σημειώνω ότι εκείνη την ώρα υπήρχαν στο σημείο 100άδες πολίτες και παιδιά που ήταν μέσα κι έξω απο το τζάμπο, καθώς και στο lidl που πανικόβλητοι έτρεχαν να κρυφτούν ενω οι σφαίρες έπεφταν σαν χαλάζι.
10 λεπτά πρίν το αποτρόπαιο γεγονός ήμουνα με τη γυναίκα μου στο καφέ του τζάμπο, επιστρέφοντας, σταματήσαμε και μιλώντας με αυτόπτες, μας είπαν ότι ήταν 4 άτομα που μιλούσαν ρώσσικα ή αλβανικά κρατούσαν αυτόματα όπλα, ο ένας μια μεγάλη βαριά κι όταν ακινητοποίησαν το φορτηγάκι βάραγαν με τ βαριά το παράθυρο του οδηγού, αφού είδαν ότι δεν έσπαγε και κινδύνευαν να συλληφθουν , ανέβηκαν σε 2 εντούρο και έφυγαν με κατεύθυνση το Κορωπί.
Συμπερασμα; ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ κατάσταση στο έλεος ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ εισαγώμενων δολοφόνων , που δρούν με καθαρά στρατιωτική οργάνωση και τακτική.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Σαββατο 15/1/10

4 σχόλια:

  1. Στο Τεξας με 90% οπλοφορια θα τολμαγαν οι αλητες να πυροβολουν διπλα στο κοσμο;Γιαυτο απαγορευουν την μαζικη οπλοφορια,για να ειμαστε ομηροι καθε εγκληματια και να μην υπαρχει βαση για παλλαικη αμυνα οταν χρειαστει.Αθανατη Κρητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα σας.Δουλευω σε αυτην την εταιρια αρκετα χρονια.Τον οδηγο που σκοτωθηκε τον ξερω και ηταν ενας απο τους πιο εμπειρους και πολυ καλος ανθρωπος.
    Το αμαξι που περασαν οι σφαιρες ειναι απο τα πιο καινουργια που μας εχουν φερει.Εννοειται οτι επρεπε να μην περασουν σφαιρες μεσα.Προφανως οι κυριοι μας κοροιδευουν.Εντω μεταξυ καλυτερα να μην δειτε τα πιο παλια αυτοκινητα.Απορια μου τοσα χρονια ειναι αν τους ελεγχει κανεις απο το κρατος.Απο ποιους ελεγχονται τα αυτοκινητα και ποιος λεει οτι ειναι καταλληλα τα τζαμια η η θωρακιση.Και καθε ποτε πρεπει να περνανε απο ελεχγο.
    Στα δελτια ειδησεων οποτε γινεται ληστεια ολοι λενε για τους ληστες και οτι γιναμε σικαγο.Κανενας δεν εχει ασχοληθει με εμας.Με την εταιρια.Να ρωτησει για τα αυτοκινητα.Τιποτα!!!!Ψαξτε λιγο την εταιρια κυριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσό, το αίμα του στο κεφάλι σου και στα παιδιά σου!!!

    gamostavros.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ.
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ Μ'ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive