Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

KI AΛΛΟ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ" ΤΩΝ ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!



Είναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ μετανάστρια.
ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ που της έκοψε τα χέρια είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ μετανάστης. ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ φταίμε, να ζούμε αυτή τη ΦΡΙΚΗ;

Σάββατο μεσημέρι, στο ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ στην Πλ.Βικτωρίας, αλλοδαπός με ξυράφι του κουρέα, για να της πάρει την τσάντα της έκοψε τα χέρια .

Η Γυναίκα απο τη Ρωσσία είναι διάσημη πιανίστα, με άδεια παραμονής και απ οτι λέγανε οι γιατροί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ να ξανακάτσει στο πιάνο.

Ντρεπόμαστε σαν Έλληνες, που δεν μπορούμε να προστατεύσουμε οχι μόνο τους γηγενείς αλλά ΟΥΤΕ και τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν τη χώρα μας και ήρθαν οχι για να κλέψουν, αλλά για να διαδώσουν κουλτούρα και πολιτισμό.

Για να δούμε τώρα , το Κράτος που έτρεχε πίσω απο τους εγκληματίες λαθρομετανάστες και τους προστάτευε, θα κάνει -τουλάχιστον- το ΙΔΙΟ και γι αυτήν την καλλιτέχνιδα;
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive