Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΑ DVD? ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ.ΤΗΝ ΑΕΠΙ

ΑΕΠΙ
Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Κεντρικά Γραφεία
Φραγκοκλησιάς και Σάμου 51, 15125 Μαρούσι -Αθήνα
Τηλ.: (+30) 211 10 29000
Fax: (+30) 210 6851576
E-mail: info@aepi.grΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


Περιφερειακά Γραφεία

13 σχόλια:

  1. Παμε να πιουμε εναν καφε σαν ανθρωποι,απ'τις λιγες πολυτελειες που μας αφησαν(ακομη)και συνεχεια πανω απ'τα κεφαλια μας απλυτοι Αφρικανοι,Πακιστανοι κι οτι αλλο λαθρομεταναστευτικο αποβλητο εχει ερθει στην πατριδα μας με τα πειρατικα κακογραμμενα cd και dvd να τ'ανεμιζουν μες στην μουρη μας.
    Αυτο το χαλι,αυτη η παρακμη μονο στην Ελλαδα υπαρχει,σε κανενα αλλο πολιτισμενο κρατος του κοσμου δεν παρελαυνουν απο τα καφε και εστιατορια που πινει και τρωει ο κοσμος στρατιες ζητιανων,πωλητων χαρτομαντηλων,κινεζων πραματευτων και παρανωμων πωλητων cd,dvd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι σωστα, εαν τα πουλουσε καμια ξανθια σουηδεζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός που θα το συζητούσαμε μαζί της, είναι ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ στο κάτω κάτω. ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @1:22
    Τι φοβασε,μην μεινει ανεργος ο γκομενος της μανας σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΠΩΛΗΤΕΣ? ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΦΤΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΔΙΛΙΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ ΧΕΛΡΕΙΖΕΡ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΕΠΙ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ. ΒΛΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΤΕΣ12 Ιανουαρίου 2010 στις 2:38 π.μ.

    ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΑΡΓΥΡΗ ΤΖΟΒΕΝΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕΡΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι τηλέφωνο να πάρω ρε αργύρη? δουλευόμαστε? κάθε κυριακή στο Μοναστηράκι που πηγαίνω δεκάδες "νέοι συμπατριώτες" μας, πρωην λαθρομετανάστες, πωλούν τσάντες, ομπρέλες, ρούχα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

    3 βήματα πιο πέρα δημοτική και κανονική αστυνομία δεν κάνουν τίποτε...

    Και μετά το κατάστημα στην καπνικαρέα με τσάντες 2 βήματα πιο πάνω, οφείλει να πληρώσει υπαλλήλους, φως, νερό, τηλέφωνο, δημοτικά τέλη, ερτ, σπασμένες τζαμαρίες κτλ

    δεν γίνονται αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @4:32
    Καλυτερα "ρουφιανος" παρα απλυτο ζωο,προδοτης της πατριδας μου οπως η απλυτη αφεντια σου.
    Και θα χτυπαω τα τηλεφωνα της ΑΕΠΙ και καθε ΑΕΠΙ γιατι "εξυπνακια" για καθε cd,dvd,για καθε "μαιμου" τσαντα,ρολοι,ομπρελα που δυστηχως καποιοι αφελεις συμπατριωτες μου αγοραζουν απο αυτα τα κατακαθια,μενει ανεργος ενας Ελληνας,μια Ελληνιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλάκα Hellraiser, δε σε νοιάζει η νόμιμη πειρατεία που γίνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό και και σε νοιάζει μόνο η παράνομη.
    Ότι όλη η παραγωγή γίνεται στην Κίνα και εισάγεται εδώ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι? Δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε στο μάαστριχτ? Οτι εκεί δόθηκε το πράσινο φως στην ελεύθερη διακίνηση υπηρεσιών, εμπορευμάτων, κεφαλαίου και εργατών? 'Ετσι μένουν άνεργοι οι Ελληνες, όταν τα προιόντα τους ανταγωνίζονται την παγκόσμια αγορά με δυσμενείς όρους. Ετσι εκλεισαν οι βιοτεχνίες, έτσι ξεκληρίζεται η αγροτιά..
    Εσένα απλώς σε ενοχλούν όταν πίνεις τον καφέ σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασε ρε το κηρυγμα,θα μας πεις τωρα κοιμισμενε οτι σ'επιασε κι ο πονος για την Ελλαδα και τους Ελληνες,στην δουλεια μου διωχνουν Ελληνες και κραταν μια Αλβανιδα γιατι παιρνει καλες πιπες τ'αφεντικα,τους εχω σιχαθει τοσο που προτιμω να βγω στην ανεργεια παρα να δουλευω γιαυτα τα γουρουνια,γιαυτο "εργατοπατερα" του κωλου,οπως ολοι σας,αλλου τις μαλακιες σου,σε μενα δεν περνανε.
    Αντε πανε πλυσου τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασε τους μελλοδραματισμούς σου, όταν δεν έχεις επιχειρήματα να αντιτάξεις.
    Η ουσία είναι ότι δεν βλέπεις την ουσία του προβλήματος...
    Το μααστριχτ για σενα είναι μια θολή λέξη που δεν θες να την ακουμπήσεις...Φάε τώρα πατάτα από την Αίγυπτο και φασόλια από τον Καναδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου ζητήσατε τα τηλέφωνα , σας τα έδωσα. Εγω φταίω πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αργυρη σ'ευχαριστω για την δημοσιευση των τηλεφωνων της ΑΕΠΙ,ηδη τους εχω ενημερωσει για την παρανομη πωληση πειρατικων cd,dvd που γινετε στην πειοχη μου απο λαθρομεταναστες και θα το ξανακανω οσες φορες χρειαστει.
    Τωρα αν μ'αυτη μου την κινηση δυσαρεστησω καποιους σταλινογενιτσαρους λαθρομεταναστολαγνους τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη,ας αρχισουν να το συνηθιζουν απο δω και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive