Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΛΑ.Ο.Σ και BLOGGS ! ΑΠΟΨΗ και ΠΡΟΤΑΣΗ !

ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!

Διαβάζω σε κάποια (2-3) ιστολόγια, την ανάπτυξη μιας ανούσιας επιχειρηματολογίας σχετικά με την συγκέντρωση υπογραφών για να γίνει Δημοψήφισμα. Οχι για το περιεχόμενο του Δημοψηφίσματος, αλλά για να γίνει. Ορισμένα ιστολόγια συλλέγουν υπογραφές και πολύ καλά κάνουν, όμως για ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ λόγους καταφέρονται στον Γ.Καρατζαφέρη και στο ΛΑ.Ο.Σ ότι το κάνει για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, υποβαθμίζοντας (νομίζουν) έτσι την αγαθή και πατριωτική προαίρεση ενός μικρού (προς το παρόν) κόμματος να ασκήσει με όλες του τις δυνάμεις , κοινοβουλευτική πίεση, προκειμένου να μην περάσει η Κυβέρνηση κάποιο ανθελληνικό νομοσχέδιο, όπως αυτό για το μεταναστευτικό. Αγκάλιασε σύμπας ο λαός αυτήν την προσπάθεια και εκδήλωσε με κάθε τρόπο και με συντριπτική πλειοψηφία την πρόθεσή του να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο και αν η Κυβέρνηση επιμένει, να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός δια δημοψηφίσματος.
Σε κάποιους όμως, ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ σκεπτόμενους, δημιουργ
ήθηκε η εντύπωση ότι ολη η διαδικασία θα αποβεί πρός όφελος του ΛΑ.Ο.Σ, αδιαφορώντας παράλληλα για τις εθνικές καταστροφικές συνέπειες.
Σε όλους αυτούς απευθύνω ενα ερώτημα και μια πρόσκληση- πρόκληση.
Το ερώτημα: ΑΝ ο ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΝ ήταν σήμερα στη Βουλή, με δεδομένο ότι τα 4 υπόλοιπα κόμματα (ΠΑΣΟΚ,
Ν.Δ.,ΣΥΝ,ΚΚΕ) το θέλουν, αυτό το ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ νομοσχέδιο θα πέρναγε με την συντριπτική πλειοψηφία των 300 έναντι μηδενός; ΝΑΙ; ή ΟΧΙ;
Η ΠΡΟΤΑΣΗ:Επειδή η Πατρίδα είναι στο μεταίχμιο μεταξύ, ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ, προτείνω ΕΣΤΩ και ΤΩΡΑ, την ΥΣΤΑΤΗ στιγμή, να αφήσουμε στην άκρη το ΛΑ.Ο.Σ, αφού το ευχαριστήσουμε για ότι έκανε, να μαζέψουμε 7.000.000 υπογραφές, να τις παραλάβει η Νέα Δημοκρατία και να τις καταθέσει ΑΥΤΗ στη Βουλή, δρέποντας αυτή, την ΤΙΜΗ και τη ΔΟΞΑ.
Να δούμε τότε ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα τολμήσει να αντισταθεί έχοντας απέναντί της ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Ελληνικό λαό.
Ας τολμήσει λοιπόν ο κ. Σαμαράς, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ θα τρέξουμε και θα μαζέψουμε υπογραφές, όπως ήδη κάνουμε κι αυτός θα δοξασθεί.
ΠΕΝΤΕ λεπτά υπόθεση είναι και θα μείνει ΑΙΩΝΙΑ στην ιστορία, σαν ο σωτήρας της Πατρίδας.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive