Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΛΑΟΣ: ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α`ΑΘΗΝΩΝ:ΛΕΜΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Η Ν.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΩΝ σας γνωστοποιεί ότι ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το δικαίωμα ψήφου και παραχώρησης ελληνικής ιθαγένειας των μεταναστών.

Καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να προσέλθουν για να υπογράψουν στα εξής γραφεία:

1) Νομαρχιακή Επιτροπή Α΄ Αθηνών και Δημοτική Επιτροπή Πατησίων: Λ. Ηρακλείου 29 – Άνω Πατήσια 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6μ.μ. – 10 μ.μ. τηλ. 210 2230030 κιν. 6974040950 κος Γεωργίου Θεόδωρος

2) Δημοτική Επιτροπή Κυψέλης: Μεγίστης 15 – Κυψέλη 6μ.μ. – 9 μ.μ. τηλ. 210 8616542 κιν. 6932265412 κος Παπαδόπουλος Σπύρος

3) Δημοτική Επιτροπή 1ου Δημοτικού Διαμερίσματος: Μαιζώνος 72 (πλησίον Τροχαίας Αθηνών) 9 π.μ.- 1 μ.μ. τηλ. 210 5231909 κος Αχείμαστος Μενέλαος

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive