Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ . ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ κ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ......


Αγαπητοί φίλοι και διαχειριστές του SKEFTOMASTEELLHNIKA , αν και πρόσφατα άρχισα να μπαίνω στο ιστολόγιό σας, εχω αποκτήσει άποψη και θα ήθελα να την καταθέσω.
Αν δεν την δημοσιεύσετε δεν θα σας κακίσω, γιατί ορισμένα αντιβαίνουν στο "πολιτικό σας χρώμα", κατά τα λοιπά συμφωνώ με την εργατικότητα του μπλόγκ και την σχετική αντικειμενικότητά σας. Θα αρχίσω με την Κυβέρνηση και θα καταλήψω στην άλλη μεριά. Κατ`αρχήν σας δηλώνω ότι τυγχάνω ψηφοφόρος της Ν.Δ. και δή του Αντώνη Σαμαρά. Όσο αφορά την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μπιστακώθηκε στο σβέρκο μας λόγω της αδημονίας του Καραμανλή να αποφύγει την περαιτέρω φθορά του και να περάσει αυτά που περνάει σήμερα ο Παπανδρέου. Ηξεραν ΚΑΙ οι δύο την κατάσταση και την απέκρυψαν επιμελώς , ειδικά ο νυν Πρωθυπουργός και πολύ καλά κάνετε που αποκαλύπτετε ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ τα καθημερινά σκάνδαλα, ολιγωρίες, αντιδημοκρατικές διαδικασίες, αλληλοφαγώματα κ.λ.π.
Πάμε τώρα στο Σαμαρά. Για τους Νεοδημοκράτες ήταν η καλύτερη λύση, συγκρινόμενος με τους άλλους διεκδικητές, ειδικά με την Ντόρα και την οικογενειοκρατική της φαυλότητα. ΟΜΩΣ σήμερα κλείνουν ΕΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ απο την ανάληψη της αρχηγίας και θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ... νοθρή την άσκηση αντιπολίτευσης, ενω μάλιστα έχει εναν πανεύκολο αντίπαλο απέναντί του. Αντίθετα η ΜΟΝΙΜΗ απουσία του απο τη Βουλή δημιουργεί ΕΥΛΟΓΑ ερωτηματικά. 6 εβδομάδες τώρα παρουσιάσθηκε στη Βουλή ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού. Και το κυριότερο; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν εκμεταλεύθηκε τον κανονισμό της Βουλής όπου ΚΑΘΕ Παρασκευή στην ώρα του Πρωθυπουργού, μπορούσε να τσαλακώσει ανεπανόρθωτα τον Παπανδρέου. Δεν το έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά απο τις ΕΞΗ που εδικαιούτο. ΓΙΑΤΙ;; Πάμε στο ΛΑ.Ο.Σ τώρα. Ο πανέξυπνος Καρατζαφέρης αρπάζει την κάθε ευκαιρία και με την λειτουργία του κατορθώνει μονίμως να είναι πρωτοσέλιδο και σιγά σιγά αποκτά πολιτική δύναμη μεγάλη, που αν ο αρχηγός της ΝΔ λειτουργούσε φυσιολογικά, θα τον είχε μηδενίσει. ΑΥΤΟ περιμέναμε και αντ αυτού βλέπουμε να εισπράττει συνεχώς οπαδούς μας. Τώρα για το Συριζα και το ΚΚΕ αν και είναι στο ίδιο λασπώδες τσουβάλι, διακρίνω υπεροχή του ΚΚΕ λόγω συσπείρωσης, εν αντιθέσει με τον Τσίπρα που αποτελεί πλέον πατερίτσα του ΠΑΣΟΚ και των αναρχοκομμουνιστών της πλάκας.
Αυτή είναι η πολιτική μου αξιολόγηση και θα παρακαλούσα τον κ. Σαμαρά, να ΠΑΡΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ στα χέρια του, μήπως σωθεί κάτι, το σίγουρο είναι οτι ΜΠΟΡΕΙ. Το ερώτημα είναι... ΘΕΛΕΙ ;;
Υ.Γ. Υπόψιν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ απο τη ΝΔ δεν κατάλαβε ότι αν συνεχίσουμε έτσι Κυβέρνηση θα ξαναδούμε στον ....άλλο κόσμο, ειδικά αν περάσει το νομοσχέδιο περί μεταναστεύσεως, για το οποίο ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει ΤΙ στάση κρατάμε, για της οποίας την ορθότητα πολλοί αμφιβάλουμε.
Με τιμή Α.Καρ.........
Ν.Φιλαδέλφεια

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ !

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΨΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ,,Ο ΤΖΙΜΗΣ.. ΕΔΩ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω πάρ' αυτα!!!Ελεος με τις μπουρδες!!Μονος του τα λεει κι ουτε κανει το κοπο να διαβάσει και τι γράφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive