Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

Στη φωτό αριστερα: Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ.Γ.Καρατζαφέρης με τους προσφάτως προσχωρήσαντες στο κίνημα.Πρόκειται για τους κ.κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΣΜΑ καρδιολόγο, Καθηγητή του Παν/μίου Νεας Υόρκης (Cornell) σημαίνων στέλεχος της Ελληνικής Ομογένειας στην Αμερική και απο τα ιδρυτικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ.
Και τον κ. ΑΡΜΟΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Ογκολόγο Παθολόγο απο τα δυναμικότερα στελέχη της Ν.Δ.
Στη φωτό δεξιά: Ο Γραμματέας της Κ.Ε. κ. Αδωνις Γεωργιάδης με τον πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ στην Α`Αθηνών κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα και τον προσφάτως (εχθές) προσχωρήσαντα στο κίνημα κ. ΣΠΥΡΟ ΛΟΡΕΝΤΖΑΤΟ υπεύθυνο εκδηλώσεων και ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας , πρώην Προέδρου της τοπικής οργάνωσης Κ.Πατησίων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ -ΝΔ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ πανελλαδικά, κατακλύζονται αυτές τις ημέρες απο προτάσεις συστράτευσης άξιων στελεχών που εκφράζουν τις Πατριωτικές τάσεις, απο όλα τα κόμματα και αισθάνονται αγανακτισμένα και προδομένα απο τις επιλογές των ηγεσιών τους, που δρούν αντεθνικά και αντιλαϊκά, ειδικά για το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που απεργάζεται η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Αναρτήθηκε απο Σιδερη Αργυρη Κυριακή 10/1/09

6 σχόλια:

  1. τ.ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!
    Τί ήθελες χριστιανέ μου να έρθει και ο Σαμαράς;
    Υπομονή θα γίνει κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eipa kai ego...den tha petaxtei o Dimitrakis na pei tin parola tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο Νεοδημοκρατης αλλο ντορακι.Εγω θα προβληματιζομουν στη θεση σας με ολους αυτους που μαζευετε.Δεν φευγουν απο τη ΝΔ γιατι διαφωνησαν σε κατι,αλλα επειδη εξελεγη αρχηγος ο Σαμαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sotyropoule...pigene gyalise ta papoutsia tou Masonou Samara kai ase tin politiki se alous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. e! esy o apo panw!! thn diavases th synenteuksh ths nikoulas ths tzavella shmera ston el. typo?
    polla kila karagkiozhdes eiste!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive