Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Δημοψήφισμα η Νόμος στην Ευρωβουλή?


Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

(Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Αγαπητότατε κ. Ιάσωνα, σοβαρότατη η πρότασή σου, που όμως, ΔΕΝ αποκλείει το ενα απο το άλλο. Γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο ήδη το επεξεργάζονται 2 ευρωβουλευτές (ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ) οι ... υπόλοιποι, πειθήνια όργανα των κομμάτων τους, απλά.... πληρώνονται απο μια πατρίδα , της οποίας τον αφανισμό απεργάζονται.)

Πολλές φορές θεωρούμε δεδομένο το αυτονόητο. Και επηρεαζόμενοι από τις προσωπικές μας πεποιθήσεις οδηγούμεθα σε γενικά συμπεράσματα που όμως είναι πολύ δυνατόν να μην ανταποκρίνονται στην «αντικειμενική» πραγματικότητα.

Π.χ. Όλοι οι σκεπτόμενοι και ελεύθεροι Έλληνες θεωρούν ότι ο νέος νόμος που έφερε το ΠΑΣΟΚ προς διαβούλευσι με την συνδρομή της αριστεροσοσιαλιστικης Ιερωνυμικής εκκλησίας για το μεταναστευτικό, πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα για να τύχη της εγκρίσεως του Ελληνικού Λάου.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Δημοψήφισμα η Νόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive