Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Η Κυβέρνηση καλεί τους Ελληνες να καρφώνουν τους φοροφυγάδες




Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι θα στέλνει ευχαριστήρια επιστολή στους ρουφιάνους....

4 σχόλια:

  1. Το απόλυτο προσόν του ΠΑΣΟΚ από εποχή Ανδρέα Παπανδρέου επισημοποιείτε μετά ευχαριστήριων ευχών, κλάδων και βαΐων!
    Τα χειρότερα προσεχώς!

    Προκρούστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ..ΣΟΜΑΛΟ..ΚΙΝΕΖΟ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ?

    ...πολύ σωστό το καινούργιο μέτρο του Υπουργού Οικονομικών αφού τώρα θα μπορούμε να καταγγείλουμε τον Πακιστανό,Σομαλό,Κινέζο...που πουλάει ομπρέλες,τσάντες,γιαλιά,φουλάρια,παιχνίδια,χαλιά,μπουφάν κ.τ.λ. έξω από τα μαγαζιά μας,και να έχουμε φορολογική απαλλαγή!!!
    Ας ελπίσουμε ότι το Ελληνικό κράτος θα σταματήσει το ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίων των Ελλήνων και τα νέα μέτρα να ισχύσουν και γιά τους αλλοδαπούς ψηφοφόρους ,πιστεύω κάποιος από την κυβέρνηση να έχει περάσει από Ερμού,Μοναστηράκι,Πλ. Βικτωρίας,Πατησίων,στο πεζόδρομο του Θησείου,στους σταθμούς του μετρό,του ΗΣΑΠ,και αφού δεν βλέπει κανένα λαθρομετανάστη να δει τους χιλιάδες φοροφυγάδες αλλοδαπούς.(ναι και οι Ελληνες πήγανε μετανάστες αλλάδεν νομίζω να πουλάγανε στη Γερμανία έξω απο τα μαγαζιά των Γερμανών λαθραία τσιγάρα,μπουφάνκτλ,η στην Αμερική να πουλούσαν στη Τime Square τσάντες?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παν να κανουν τον Ελληνα παλι ρουφιανο.Μας γυριζουν στα παλια.Εδω οι δικιοι μας δεν μας αφηνουν υσηχους θα μας αφησουν οι ξενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Θεό σας ρε Νομοθέτες του ΠΑΣΟΚ. Τελειώσατε κάποιο Λύκειο, έστω Γυμνάσιο ή μήπως δέν τελειώσατε ούτε το νυκτερινό; Και δέν βρέθηκε ούτε ένας απο το κυβερνητικό συνοθύλευμα να σας πεί ότι, δέν θα υπάρξει ποτέ και κανένας που θα καταδώσει, πόσα του πήρε σε φακελάκι ο χειρουργός, που του έσωσε την ζωή;

    Μόνο για παράδειγμα και μάλιστα επειδή εκεί βρίσκεται η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Υπάρχουν βέβαια και άλλες και πολλές. Αλλά κατα περίπτωσιν και μεμονωμένες. Η κατα κανόνα και συνέπεια φοροδιαφυγή των χειρουργών όμως “βγάζει μάτι”.

    Πάμε λοιπόν

    κύριοι που τους καλύπτετε με το κόλπο της καταδόσεως. Γιατί άν, έστω και ένας Έλληνας βρεθει να καταδώσει κάποιον χειρουργό, εσείς θα βγάλετε τα μάτια σας για να τον καλύψετε και να αγνοήσετε την μαρτυρία. ‘Η μήπως κάνατε ποτέ στις 100 μέρες σας έστω και έναν σχετικό έλεγχο και δέν μας τον ανακοινώσατε;

    Αντίθετα

    άν επισκεφθείτε κάθε μέρα απο ενα Νοσοκομείο ή μία κλινική στα λογιστήριά τους και ρωτήστε σχετικά, είστε αμέσως σε θέση να πληροφορηθείτε, ποιός χειρουργός πότε και πόσες φορές χειρούργησε μεσα στον χρόνο. Φυσικά και δέν ενδιαφέρουν τα 50 Ευρώ που πληρώνουν τα Ταμεία για εγχείρηση ανοικτής καρδιάς (!!!). Ενδιαφέρει το φακελάκι, που για τον γενικό χειρουργό δέν ξεπερνάει τα 2.000 Ευρώ σε αντίθεση με αυτό του κ. Καθηγητού, που δέν πέφτει κάτω απο 10.000 Ευρώ.

    Στην συνέχεια βλακόμετρο της φορολογικής Νομοθεσίας

    σε ένα μπλοκάκι κάνεις τον πολλαπλασιασμό για τον κάθε χειρουργό “τόσο επι τόσο την φορά” και επι τόσες φορες και βγάζεις στο τέλος του χρόνου μία Lexus μέχρι ένα χωραφάκι ή ένα μικρό γιώτ ή ό,τι άλλο μπορεί να αγορασθεί με την τραπεζική κατάθεση των περιεχομένων στο φακελάκι. Και τις καταθέσεις στην τράπεζα μπορείς να ελέγξεις βλακόμετρο της φορολογικής Νομοθεσίας. Για να έχεις πρόσφοπρο το μέτρο του ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ.

    Εμείς, άν το αποφασίσουμε πληρώνοντας περισσότερα, θα καταδόσουμε τον υδραυλικό ή τον ηλεκτρολόγο ή τον βοθροκαθαριστή ή και τον ασανσεριτζή στην πολυκατοικία μας. Αυτόν που δέν κόβει ποτέ τιμολόγιο και που άν το κόψει θα βαρύνει τα κοινόχρηστα, τα οποία, και τόσα που είναι, ενοχλούν πολλούς με την σύνταξη των 700 Ευρώ. ‘Ασε που δέν υπάρχει ασφαλής λογιστικός τρόπος για να επιμερισθούν και να δηλωθούν οι ανα ιδικτησία δαπάνες για τους μάστορες αυτούς. ‘Ετσι μήν περιμένεις ούτε και στην περίπτωση αυτή κάποια κατάδοση.

    Περιμένεις λοιπόν, με την πουστιά - έτσι την αποκαλεί ο λαός - που προτείνεις δια Νόμου να καταγγείλουμε τον χειρούργο που μας έσωσε την ζωή, αντί να ελέγχεις εσύ αυτό το πάρε-δώσε, έστω και με επιβολή φόρου κατα τεκμήριον σε κάθε χειρουργική επέμβαση;

    Και ακόμα καλύτερα, άν εσύ πληρώνεις μέσω ασφαλιστικού ταμείου τον χειρουργό εις το ακέραιο, ώστε ο ασθενής να μήν έχει να κάνει με συναλλαγή μέχρι να γίνει καλά ή άν το ταμείο επιστρέφει στο ακέραιο όσα του ζητήσει ο χειρουργός, οπότε θέλει δέν θέλει θα υποχρεώνεται να κόβει το σχετικό παραστατικό για να πάρεις πίσω τα χρήματά σου.

    Ντρέπομαι για το χάλι σας. ‘Οχι γιατί μπορεί εσείς ποτε να γίνετε καλύτεροι – βλακόμετρα είνα εργαλεία αθάνατα – αλλά επειδή θέλετε σώνει και καλά να κατέβπουμε εμείς στο επίπεδό σας.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive