Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΖΗΤΑΕΙ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟ» ΚΑΙ «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ» «Πολιτική με αριστερό πρόσημο»

«Τη χώρα δεν την κυβερνούν οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, που αποτελούν εργαλεία αγοράς και προστασίας ιδιωτικών συμφερόντων, κεφαλαίων και επενδύσεων, αλλά η εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση. «Εργαλεία αγοράς και προστασίας ιδιωτικών κεφαλαίων, επενδύσεων και συμφερόντων» είναι, κατά τον Κώστα Σκανδαλίδη, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης. «Δεν κυβερνούν αυτοί την Ελλάδα, αλλά η εκλεγμένη κυβέρνηση», τονίζει «Εργαλεία αγοράς και προστασίας ιδιωτικών κεφαλαίων, επενδύσεων και συμφερόντων» είναι, κατά τον Κώστα Σκανδαλίδη, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης. «Δεν κυβερνούν αυτοί την Ελλάδα, αλλά η εκλεγμένη κυβέρνηση», τονίζει.
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Σύντροφε Σκανδαλίδη, ΕΣΥ το λές; Κυβερνάει ΑΥΤΗ η συγκεκριμένη Κυβέρνηση που σε ΕΦΤΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ; Μήπως Κυβερνούν τα ... παράκεντρα της Εξουσίας με σημείο αναφοράς τον Soros και τα Εβραϊκά λόμπυ που πρεσβεύουν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα με τα οποία εσυ ΔΕΝ έχεις καμία σχέση και ΓΙ ΑΥΤΟ είσαι στην... ΑΠ ΕΞΩ; ΑΠΟΡΙΑ: ΠΩΣ μπορείς και συνταυτίζεσε με ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;;
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. καταργηση του υπουργειου μακεδονιας
    θρακης το εθνικης παιδειας την νομοιμοποιησει μεταναστων χωρις ουτε καν δημοψηφισμα το αλλα λεμε και αλλα κανουμε, γενικα μια πολυ φτωχη κυβερνηση που κανει μπαμ οτι δεν κυβερναει αυτη τον τοπο, αλλα αλλες δυναμεις και δεν ειναι μονο ο Σορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive