Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ. ΠΟΙΟΙ , ΓΙΑΤΙ, ΠΩΣ & ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ "ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ"

Σπασμένες σκέψεις από ξένες γλώσσες

Oι πολυπολιτισμικές εμμονές του Γ. Παπανδρέου και το νομοσχέδιο για τους μετανάστες

Γράφει ο Κωνσταντής Ο.

Είχαμε εγκαίρως επισημάνει (λινκ) από αυτό εδώ το βήμα, την κρυφή ατζέντα του Γ. Παπανδρέου για τους μετανάστες. Λίγο πριν τις εκλογές είχαμε και πάλι προειδοποιήσει (λινκ) ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πιστός στις ιδεολογικές του εμμονές κατά του «μονοεθνικού κράτους» (λινκ) και υπέρ της «πολυπολιτισμικότητας» (λινκ), είχε ως άμεση προτεραιότητα τη μετατροπή του ελληνικού εθνικού κράτους σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία. Και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε: δυόμιση μήνες μετά τις εκλογές, και ωσάν να μην είχε η Ελλάδα πιο επείγοντα προβλήματα να λύσει, ο Γ. Παπανδρέου έσπευσε εν μέσω Χριστουγέννων να καταθέσει ένα νομοσχέδιο, με το οποίο προβλέπεται να αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια....
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>σκέψεις

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε το :area51gr που μας το υπέδειξε. Ας το διαβάσουν με ΠΡΟΣΟΧΗ οι "ΑΜΑΘΕΙ" και ¨ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ" και όσοι πάνε να μας στραβώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive