Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ.. ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ!!

Συνελήφθησαν οι δράστες της βίαιης επίθεσης στο Βόλο


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι ύποπτοι Αλβανοί νεαροί για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου Σαλβατόρε Σερασκίνο, ο οποίος ακόμη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Ωστόσο, οι δύο νεαροί Αλβανοίμετά τις καταθέσεις τους, στις οποίες παραδέχθηκαν τον ξυλοδαρμό, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αλβανοί νεαροί, ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι διαμένουν στον Βόλο και είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, παραδέχθηκαν ότι χτύπησαν τον Σαλβατόρε με χοντρό λουκέτο κλειδαριάς, ενώ υποστήριξαν πως δεν υπήρχε και τρίτο άτομο στη συμπλοκή. Ωστόσο, οι αυτόπτες μάρτυρες του καβγά υποστηρίζουν πως τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν τρία.

Από την πλευρά της, η Ασφάλεια συγκεντρώνει στοιχεία για τη δικογραφία, η οποία θα σταλεί την Πέμπτη στην Εισαγγελία Βόλου.

ΠΗΓΗ : STHFORA

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ :

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ BLOGGERS ΚΑΙ ΤΑ EMAILS ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

1 σχόλιο:

  1. Η επομενη κινηση μας θα ειναι η απευθειας απο εμας αποδοση δικαιοσυνης.
    Χρυσοχοιδη εσενα σ'εχουμε γραμμενο,η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive