Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΒΡΕ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝΠΑΠΑ Ο ΘΕΟ ΜΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΚΗΣ.Δημοσιογραφική αλητεία μετά θεομπαιξίας!



Το video είναι από το newstime.gr και δείχνει πόσο χαμερπής και εμετικός μπορεί να γίνει ο άνθρωπος... Λυπάμαι που δε βρίσκω λόγια για να περιγράψω όπως του αξίζει το υποκείμενο αυτό - κοινώς "Μπανιέρα" ή "Ταρζάν" ή "Ζούγκλα" - κατά κόσμο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ιερό και όσιο, αλλά εμπαίζει έναν ολόκληρο λαό. Σαφώς έχει παραδοθεί σε αδόκιμο νου και δε γνωρίζει ότι με τα καμώματά του αυτοεξευτελίζεται και εξευτελίζει και την οικογένειά του.

Όμως θέλω να του θυμίσω ότι "έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά." Κανείς δε μπορεί να εμπαίζει τα πάντα και τους πάντες για πάντα.

Όσο για τον ανεκδιήγητο ιερέα, λυπάμαι για λογαριασμό του, αλλά ου γαρ οίδε τι ποιούσε... Άλλωστε, όταν έχει δει να στέκονται σούζα στις δημοσιοκαφρικές εκπομπές του Ταρζάν υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων και βουλευτές, πώς θα τολμούσε ένας παπάς να μην πράξει όπως διετάχθη από τον οικοδεσπότη της Ζούγκλας;

5 σχόλια:

  1. πολυ μεγαλος παπαροπαπαρας εχει γινει η μουσατη οχια η διμουτσουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλαμε για πολυ γελιο.
    Ολη η λουμπεν δημοσιοκαφριλα.....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τέλος μιας ουτοπίας - Η Ελλάδα αποτελεί ένα πολιτικό πείραμα, που θα υποστεί ΣΥΝΤΟΜΑ τον εξευτελισμό της μετάλλαξης... ΝΔ+ΠΑΣΟΚ μας έσκαψαν τον λάκο!
    http://area51gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1868:2010-01-15-18-08-36&catid=18:opinion-parapolitics&Itemid=4

    Ο Μάκης Βορίδης στο νοσοκομείο!

    Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2010 20:05 .

    ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!

    Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Μάκη Βορίδη και μας τα είπε ΟΛΑ για τον… άγριο καυγά του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:


    Έγραψε το μπλογκ fimotro:
    «Πολύ άγριο επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Μάκη Βορίδη διαδραματίστηκε χθες αργά το βράδυ κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μ. Βορίδης διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον πρόεδρο του κόμματός του για τον... τρόπο που ξεκίνησε η διαδικασία συλλογής υπογραφών για το Μεταναστευτικό. "Δεν μπορεί να εξευτελιζόμαστε με κοριτσάκια που βγαίνουν στις πλατείες και μαζεύουν υπογραφές", είπε μέσα στη συνεδρίαση ο Βορίδης εκδηλώνοντας ανοιχτά την αντίθεσή του. Αμέσως τον διέκοψε ο Καρατζαφέρης ο οποίος με οργισμένο ύφος του απάντησε ότι εάν συνεχίσει αυτή την τακτική θα τον καταγγείλει στα ΜΜΕ πως τα έχει βρει με τη Νέα Δημοκρατία! Μόλις το είπε αυτό ο Καρατζαφέρης ο Βορίδης σηκώθηκε από την θέση του και κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος που καθόταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Ο Βορίδης όμως από χθες αποτελεί ξένο σώμα για τον ΛΑ.Ο.Σ.».

    Επειδή η πηγή ήταν πολύ… αξιόπιστη πήραμε τηλέφωνο τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Μονάχου (όχι δεν είναι στο κρεβάτι του πόνου!), στο δρόμο για το Κίεβο όπου συμμετέχει σε αποστολή ως παρατηρητής των εκλογών της Κυριακής στην Ουκρανία, και μας δήλωσε τα εξής:

    «Εκτιμώ ιδιαίτερα τον σουρεαλισμό, αλλά σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να εξελιχθεί προβληματικός για την πολιτική ζωή του τόπου ».
    Και ο νοών νοείτω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ,η πραγματική υπεύθυνος δήλωση , για το μεταναστευτικό .
    Καμία σχέση , με την ψευτοδήλωση που κυκλοφορεί .

    http://mindcup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive