Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ο Λοβέρδος επειγόντως να πάει σπίτι του!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δίνει καθημερινά δείγματα υπουργικής ανεπάρκειας. Ενεργεί ως εσωτερική αντιπολίτευση στο εξαιρετικά δύσκολο έργο που με νύχια και με δόντια πασχίζει η κυβέρνηση του ΓΑΠ να επιτελέσει. Τι άλλο περιμένει ο Πρωθυπουργός για να τον στείλει στο σπίτι του; Μετά την ιστορική φράση «τα ταμεία είναι άδεια κι όταν λέμε είναι άδεια είναι άδεια, δεν υπάρχει σάλιο», στις 11/01/2010 στον RealFM, φράση που διαψεύστηκε από τον Υπ.Ο. αλλά τρομοκράτησε τις στρατιές των ανέργων και όχι μόνο, μα που τον ανέδειξε σε star του χαβαλέ των ΜΜΕ, επανήλθε χθες ως μάντης κακών – τύφλα νάχουν οι τρομοκράτες – προβλέποντας 1.000.000 ανέργους μέχρι το τέλος του 2010! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ο Λοβέρδος

3 σχόλια:

  1. Πολύ άγριο επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Μάκη Βορίδη διαδραματίστηκε χθες αργά το βράδυ κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μ. Βορίδης διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον πρόεδρο του κόμματός του για τον... τρόπο που ξεκίνησε η διαδικασία συλλογής υπογραφών για το Μεταναστευτικό. "Δεν μπορεί να εξευτελιζόμαστε με κοριτσάκια που βγαίνουν στις πλατείες και μαζεύουν υπογραφές", είπε μέσα στη συνεδρίαση ο Βορίδης εκδηλώνοντας ανοιχτά την αντίθεσή του. Αμέσως τον διέκοψε ο Καρατζαφέρης ο οποίος με οργισμένο ύφος του απάντησε ότι εάν συνεχίσει αυτή την τακτική θα τον καταγγείλει στα ΜΜΕ πως τα έχει βρει με τη Νέα Δημοκρατία! Μόλις το είπε αυτό ο Καρατζαφέρης ο Βορίδης σηκώθηκε από την θέση του και κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος που καθόταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Ο Βορίδης όμως από χθες αποτελεί ξένο σώμα για τον ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ. ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΡΑΓΙΣΕ, ΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ησουν αυτόπτης μάρτυρας εσύ τενεκέ έτσι; Και έχεις τεκμηριωμένη άποψη!

    Προκρούστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.


    Καλά το θέμα έχει πλάκα τελικά.
    ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ βδομάδα τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης, διαδίδουν την ΕΛΠΙΔΑ τους ότι ο ΛΑ.Ο.Σ διαλύεται και τα στελέχη του τα παίρνουν οι πέντε άνεμοι. Συνήθως αρχίζουν με τον Βορίδη, πάνε Γεωργιάδη, ακουμπάνε Πλεύρη κι ο χορός καλά κρατεί.
    Σήμερα διαβάζω σε ΕΓΚΥΡΑ και αγαπημένα μπλόγκ, που πήραν την "είδηση" απο τα γνωστά παπαγαλίστικα διαστρεβλωτικά μπλογκ, ότι ο Βορίδης ήρθε στα χέρια με τον Γ.Καρατζαφέρη, χθές στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής γιατί διαφώνησε με τον τρόπο συλλογής των υπογραφών, ότι ΟΣΟΝΟΥΠΩ ανεξαρτητοποιείται και είναι θέμα ημερών η προσχώρησή του στην Ν.Δ, γιατί είναι παλιόφιλος του Σαμαρά και τελικά απο ΣΗΜΕΡΑ αποτελεί ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ στο ΛΑ.Ο.Σ.
    ΩΠΑ λεβέντες, ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι λειτουργεί ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ !! παίρνουμε ΜΙΣΗ αλήθεια, την περιχύνουμε με καμιά δεκαριά ψέματα και ο ανεμιστήρας της λάσπης αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.
    Σημειώστε λοιπόν ΑΙΣΧΡΟΙ και ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ (για τους αρχικούς λέω, τους... ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ).
    ΠΡΩΤΟΝ: Εχθές ΔΕΝ συνεδρίασε ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο Μάκης Βορίδης βρίσκεται στην... ΟΥΚΡΑΝΙΑ
    ΤΡΙΤΟΝ: Ο Μάκης θα είναι ΜΕΤΑ τον τελευταίο που θα φύγει απ το ΛΑ.Ο.Σ
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ συνεδρίασε την ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ εβδομάδα.
    Ποιά είναι η ΜΙΣΗ αλήθεια; ότι όντως ο Μάκης πρότεινε ΚΑΙ άλλους τρόπους συλλογής υπογραφών , όπως και άλλα στελέχη πρότειναν καμιά δεκαριά τρόπους. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τελικά συμφώνησαν με την πλειοψηφούσα άποψη που ΗΔΗ υλοποιείται.
    Βλέπετε τελικά τι μηχανεύονται τα μουχλιασμένα δημοσιογραφικά καταγώγια;
    Δεν συνεχίζω άλλο γιατί εκνευρίζομαι!!
    ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
    Γραμματέας Οργανωτικού ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive