Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Πρόκληση και αηδία από κατευθυνόμενα ΜΜΕ

Εστειλα τον παρακατω συλλογισμό μου στο ελεύθερο Blog troktiko (εδώ γελάμε)
"Η τηλεόραση μας φλομώνει συνέχεια με δημοσκοπήσεις για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ,καταλληλότερη κυβέρνηση ,πρόθεση ψήφου και ότι άλλο θέλουν προκειμένου να διαμορφώσουν τη κοινή γνώμη.Τώρα με το μεταναστευτικό δεν γίνεται κουβέντα .ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΚΟ.Γίνονται δημοσκοπήσεις στο net και εξαφανίζονται έτσι σαν να μην έγιναν .Εμφάνισαν ήδη δημοσκόπηση ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τις 100 πρώτες μέρες του πασοκ ΕΛΕΟΣ ποιον ρώτησαν τους βουλευτές του ???"
Δεν δημοσιεύθηκε πότε είχαν πιο σοβαρές ειδήσεις τύπου

Γυμνή χωρίς photoshop και οι ληστές με τα καλτσόν η' καταγγελιες όπως απαράδεκτο το φαΐ στο τάδε μαγαζί .
αναγνωστης

4 σχόλια:

  1. Είχα κι εγώ σε υπόληψη το troktiko.(τρομάρα μου).
    Μέχρι που κατάλαβα ότι πρόκειται για φοβερά κοπρόσκυλα. Δεν έχω καταλάβει από που τ'αρπάζουν, γιατί δεν μπορεί, από κάπου τ'αρπάζουν. Είναι σίγουρα πέντε άτομα αν όχι παραπάνω και σίγουρα δεν το κάνουν από χόμπι.
    Ο λόγος είναι ανθελληνικός, αν και μερικές φορές ρίχνουν στάχτη στα μάτια το "παίζουν" τάχα μου τάχα μου ότι αντιδρούν. Μπλιάχ...
    e-ego

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τους έχω στείλει πάνω από 20-30 μηνύματα και έχουν δημοσιεύσει μόνο το ένα: την είδηση που έλεγε πως Αλβανοί χωρικοί χρηματοδότησαν έρευνα που δείχνει πως ο Μ.Αλέξανδρος είναι Αλβανός.
    Κανένα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εν λογω μπλογκ δημιουργηθηκε απο τον Σωκρατη Γκιολια,πρωην συνεργατη του Μακη Τριανταφυλλοπουλου στις τηλεοπτικες εκπομπες Ζουγκλα και Κιτρινος Τυπος.Ο Γκιολιας εκανε την βρωμικη δουλεια:Πηγαινε με την κρυμμενη καμερα παριστανοντας ποτε τον ρεπορτερ,ποτε τον ασχετο και κατεγραφε στοιχεια για το τηλεοπτικο ρεπορταζ των δυο εκπομπων του Μακη.Στην πορεια και μετα τον τσακωμο Τριανταφυλλοπουλου-Αναστασιαδη ο Γκιολιας καπου δεν τα βρηκε με τον Μακη και εφτιαξε αυτο το μπλογκ ονοματι Τροκτικο.Τωρα τι μεσολαβησε μεταξυ τους και εχουν φτασει στο σημειο να αποκαλει ο Μακης τον Γκιολια "Παπαδοπουτανα" και ο Γκιολιας τον Μακη "Εθνικο Χαφιε και Μπατσου γυιο" κανεις δεν ξερει...Μην τους παιρνετε στα σοβαρα,εχουν ηδη αυτοεξευτελιστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τα πανηγυρια ειναι ετσι κ αλλιως αυτα τα καραγκιοζακια. ειδικα εκεινη η μουσατη οχια ο αντιρρησιας συνειδησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive