Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Της Ν.Δ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Π-Ο-Τ-Ε !!


Καταψηφίζει το Νομοσχέδιο για τη Μεταναστευτική πολιτική η Ν.Δ.
Σαμαράς: Θα καταργήσουμε το Νόμο όταν γίνουμε Κυβέρνηση

newsblog | Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 | 17:13
Την καταψήφιση του Νομοσχεδίου για τη μεταναστευτική πολιτική, καθώς και για την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας από μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδας πρανήγγειλε ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς. Ταυτόχρονα ανέφερε ότι η Ν.Δ όταν γίνει Κυβέρνηση θα καταργήσει το συγκεκριμένο Νόμο, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον εθνικό χαρακτήρα της Παιδείας. “Το κυβερνητικό νομοσχέδιο βρίσκεται έξω από κάθε λογική, για να εξυπηρετεί μόνο προφανείς μικροκομματικές σκοπιμότητες”, είπε ο Α.Σαμαράς, για να συνεχίσει λέγοντας: “Οι Έλληνες είναι λαός, δεν είναι “πληθυσμός”. Και εκείνο που μετατρέπει το “γεωγραφικό χώρο” σε ενιαία Χώρα και τον “τοπικό πληθυσμό” σε λαό, είναι η ταυτότητά του”. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέληξε λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία και “δεν θέλουμε να την κάνουμε ‘περίκλειστο φρούριο’,αλλά και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει “ξέφραγο αμπέλι”.
Πηγή : http://www.newsblog.gr/?p=30843

21 σχόλια:

  1. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩ. Μια χαρά του τα χώνετε. Μας περνάνε για μπούφους - μπούφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ;ΞΕΣΤΡΑΒΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΙ:
    Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.

    -Επίσης δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τον εθνικό χαρακτήρα της Παιδείας μας, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματός μας. Για να σηματοδοτήσουμε την ενσωμάτωση όλων στην «ημετέρα παιδεία».

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Αυτά μας έλεγε και ο Καραμανλης με τις ταυτότητες
    και πήγε μάλιστα με τη γυναίκα του και υπόγραψε κατα της αφαίρεσης του Θρησκεύματος από της ταυτότητες.
    Και είπε: OTAN H Ν.Δ γίνει κυβέρνηση θα φέρει νόμο να καταργήσει το προηγούμενο.
    Πρόκειται για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!
    Ο ΓΑΠ ο μικρός ήταν υπέρ των δημοψηφισμάτων πριν λίγο καιρό που ήταν στην ΑΞ. Αντιπολίτευση.

    Ο ΠΑΚΗΣ ΕΙΠΕ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ!!!!

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΞ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "ξεστραβωθείτε" ΔΕΝ χρειάζεται κάνουμε πολιτική συζήτηση , αντιπαραθέτουμε επιχειρήματα, γνώσεις , εμπειρίες, για την Ελλάδα και ΜΟΝΟ.
    Επι του προκειμένου. Μας λέει ο κ. Σαμαράς, ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, Ε,ΚΑΙ;; Θα περάσει με ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ; ΝΑΙ ή ΟΥ;
    ΛΕΙ ότι είναι τα χίλια μύρια όσα; Τότε γιατί ΔΕΝ κατεβάζει το λαό στούς δρόμους;
    Φυσικά και χαιρόμαστε για τις νέες δηλώσεις του, αν είμαστε ενωμένοι ΟΛΟΙ θα κάνει ακόμα πιο ΣΩΣΤΕΣ δηλώσεις.
    Τα ψηφαλάκια θα είναι ΑΧΡΗΣΤΑ αν δεν υπάρχει Ελλάδα, ας ξεκινήσει ΑΛΛΟΣ τον αγώνα και είμαστε ΟΛΟΙ κοντά του, όμως αφού δεν μπαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ μπροστά, να τα παρατήσουμε κι εμείς;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο θέμα μας τώρα, ο Σαμαράς έκανε το αναμενόμενο, έδωσε το πράσινο ΦΩΣ στο ΠΑΣΟΚ να περάσει το νομοσχέδιο όπως τα έχουν συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό...αυτά περί κατάργησης είναι για τους ηλίθιους, μέσα σε 5-10 χρονια η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ... ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ...


    http://www.stoxos.gr/2010/01/blog-post_3285.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χλιαρή παρέμβαση Σαμαρά για την ελληνοποίηση των (λαθρο)μεταναστών

    Άλλα λόγια, ν' αγαπιόμαστε...ή πως κάνεις μία τρύπα στο... νερό!


    http://kostasxan.blogspot.com/2010/01/blog-post_294.html#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ 10 ΕΤΗ .
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕ 15 ΕΤΗ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ , ΔΕΞΙΟΥΣ ,ΚΚΟΥΕΔΕΣ , ΞΥΡΙΞΕΟΥΣ , ΛΑΟΥΣ , Κ.Α ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ .-
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ-2 Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ.
    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΩ ΘΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ.

    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

    ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!!!

    Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ.Σιδέρη έλεος με τον έμμισθο υπάλληλο της Ρηγίλης.Προέρχομαι απο τον ίδιο πολιτικό χώρο (πρώην πατριωτικό πασοκ) με σας.Την ίδιο ρόλο με τον εν λόγω κύριο έχουν παίξει ο Πύλιος Γούσης, ο Ιούδας και ο προβακάτορας ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλοι κάντε προτάσεις, δώστε ιδέες, π.χ. Πως μπορεί ο ΛΑ.Ο.Σ να μπεί μπροστά σε λαϊκό ξεσηκωμό χωρίς να λέει ποιό κόμμα είναι και τι πρεσβεύει. Θα εκληφθεί -νομίζω- ως απόκρυψη ταυτότητας ή ως προσπάθεια... ξεγελάσματος. Οι λαϊκοί αγώνες πρέπει νάναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ , ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ να ξέρουν ΟΛΟΙ , ΟΛΟΥΣ ! Δεσμεύομαι τις όποιες προτάσεις να τις προωθήσω και να σας ενημερώνω. Αλλά ΚΑΝΤΕ κάτι, μην αφήνετε μόνους όσους ξεκίνησαν τον αγώνα και τραβάνε την ανηφόρα ακόμα και συκοφαντούμενοι και καμιά φορά χλευαζόμενοι, επειδή δεν μπορούν να τους ακολουθήσουν ή παίζουν ΥΠΟΠΤΑ παιχνίδια οι επικριτές τους, όπως και νάναι όμως δεν χρειάζεται να χτυπιόμαστε μεταξύ μας. Ειδικά στεναχωριέμαι όταν διαβάζω σχόλια κατά του Η.Ο. ο οποίος συμμετέχει στον Εθνικό αγώνα, αλλά έχει έντονη συμπάθεια στον Σαμαρά. Καλώς ή κακώς (κκώς για μένα) αλλά συντέλεσε ΚΑΙ συτός στην πιο προχωρημένη δήλωση Σαμαρά. Με την ΙΔΙΑ πίεση ΟΛΟΙ μαζί θα φέρουμε τη νίκη του λαού και της πατρίδας. Τόχω ξαναπεί, σε ωρα αγώνα δεν χωράνε αλληλοφαγώματα μεταξύ συναγωνιστών, να τελειώσει ο ΚΟΙΝΟΣ αγώνας και μετα μαλλιοτραβιόμαστε με την άνεσή μας. Τώρα πάνω από κόμματα, χρώματα και συμπάθειες ειναι η ΕΛΛΑΔΑ και ΜΟΝΟ η ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη με προκαλειτε να βρω παλιοτερα κειμενα σας που θελατε εστω μια απλη τοποθετηση του Σαμαρα για το θεμα.Ξαναλεω:

    -Αυτοι που λενε οτι οι μεταναστες θαψηφισουν ΠΑΣΟΚ στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,γνωριζουν οτι το αμαρτωλο νομοσχεδιο προβλεπει ψηφο ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    -Και ο Καρατζαφερης εχει τοποθετηθει υπερ της χορηγησης ιθαγενειας σε παιδια ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,θελοντας μαλιστα ποσοστωση.

    -ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.Και οντως,θα μπορουσε να το πει!Ειναι το μονο ψεγαδι της πολυ καλης δηλωσης του.Ομως,λετε να εμποδισει τις διαδηλωσεις και τις υπογραφες;Οχι βεβαια!

    Για να το θεσω αλλιως:αν εκανε την ιδια ακριβως δηλωση ο Καρατζαφερης,δε θα ζηταγαμε παλι δημοψηφισμα και δε θα κατεβαιναμε στους δρομους;ΕπιτελοΥς,σταματηστε να μας θεωρειτε κομματικα προβατα!

    Προσωπικα πιστευω οτι θα τηρησει το λογο του και θα καταργησει το νομο.Αν και πραγματικα,η πιεση που ασκειται με αυτη του την κινηση στον ανικανο Γιωργακη ειναι ηδη τεραστια.Τα Μμε δεν μπορουν πλεον να κρυψουν το θεμα,ουτε να μας παρουσιασουν ολους ως φασιστες και ακροδεξιους.Εχουν χασει ηδη τα αυγα και τα πασχαλια απο τον πανικο και θα φανει αυτο καλυτερα τις επομενες μερες.

    Αν ειμαστε ΕΞΥΠΝΟΙ,θα εκμεταλλευτουμε το θορυβο που θα δημιουργηθει.Διαφορετικα,ας καθησουμε εδω και αλλου να σκοτωνομαστε για το ποιος ειναι πιο πατριωτης.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:Ο Σαμαρας εστειλε μια επιστολη στον Ραγκουση κι εγινε σεισμος.Το Λαος ξερει μονο να φωνασκει,αλλα απο ουσια μηδεν:γιατι δεν στελνει κι ο Καρατζαφερης αναλυτικη επιστολη με ολα τα επιχειρηματα;Ξυπνατε επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω με το απο πανω σχολιο και συμπληρωνω οτι ο Σαμαρας δεν ειναι χαζος:παρα τα προειδοποιητικα αρθρα να μην παρει θεση λογω...φασισμου ακομα και απο "δεξιες" εφημεριδες οπως η Καθημερινη,μιλησε!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ!

    Αν τσακωθουμε μεταξυ μας,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Hellas orthodoxy,επειδη εκ συστηματος παραπληροφορείς:

    1) Τα παιδιά των μεταναστων που θα πάρουν ιθαγένεια ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Οσοι δε παρουν το δικαιωμα ψηφου στις δημοτικές, μεα υτην την πολιτική δυναμη που θα έχουν, θα το αποκτησουν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ!
    2) Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ 3% ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ". Αντ' αυτου ο Σαμαράς προτεινει "ελληνηποιήση" με άλλους όρους.
    3)Οι ευθυνες του Σαμαρα θα κριθουν ιστορικά με βαση το τι επραξε για να ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ το ν/σ. Και εκεί η σταση του χωλαινει εγκληματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "-Αυτοι που λενε οτι οι μεταναστες θαψηφισουν ΠΑΣΟΚ στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,γνωριζουν οτι το αμαρτωλο νομοσχεδιο προβλεπει ψηφο ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;"


    «Άρθρο 5.
    Προϋποθέσεις πολιτογράφησης
    1. Για τον αλλοδαπό, που επιθυμεί να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση απαιτείται :
    α. να είναι ενήλικος κατά το χρόνο της υποβολής της δήλωσης πολιτογράφησης.

    β. να μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα...

    δ. να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα πέντε συνολικά έτη την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης.

    http://www.opengov.gr/ypes/?p=323

    Για εξηγησε μου λιγο H-O, γιατι ο αλλοδαπος, μη γεννημενος στην Ελλαδα, που θα εχει 5 νομιμα χρονια στην Ελλαδα και θα πολιτογραφηθει, δε θα μπορει να ψηφισει ως Ελλην πολιτης στις εθνικες εκλογες.

    Ειμαι ολος αυτια.

    Απλα στις δημοτικες θα ψηφιζουν και ΜΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ

    http://www.opengov.gr/ypes/?p=303

    Αντε πια μας εχεις φλομωσει στην προπαγανδα της ΝΔ!

    Το ΛΑΟΣ τρεχει ολη μερα να ασκησει πιεση, δεχεται τα πυρα ολων ως ρατσιστικο και συ μας λες οτι δεν κανει τιποτα ουσιαστικο. Ναι, ειναι καλυτερος ο Σαμαρας που αντι να κανει σεισμο και να πιεσει την κυβερνηση να τροποποιησει καπως εστω το νομοσχεδιο, λεει "ψηφιστε και θα το αλλαξω".

    Mου αρεσει κιολας που κανεις και μαθηματα στους αλλους για το τι λεει το νομοσχεδιο, ενω δεν ξερεις τη διαφορα μεταξυ πολιτογραφησης και δικαιωμα ψηφου σε μη πολιτογραφημενους αλλα νομιμους στις δημοτικες.

    Κανε λιγη αυτοκριτικη επιτελους και βγαλε απο το μπλογκ σου τα περι δημοψηφισματος. Η ΝΔ ειναι κατα του δημοψηφισματος, αρα εισαι ανακολουθος αφου πανηγυριζεις με τη δηλωση Σαμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι λες ρε "φιλε";Θα μου απαγορεψεις να υποστηριζω το δημοψηφισμα επειδη δεν το ανεφερε ο Σαμαρας;Ρε κοιτατε κατι προβατα που νομιζουν πως ολοι εχουν αναγκη τσοπανη!

    Διαβαστε τι ειπε για τη ιθαγενεια και μετα λετε τις ανακριβειες σας.Οσο για την ψηφο στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ουτε το 2020 δεν γινεται,αν δεχθουμε οτι θα ψηφιζουν τα παιδια.Μεχρι τοτε,θα το εχει καταργησει ο Σαμαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οσο για την ψηφο στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ουτε το 2020 δεν γινεται,αν δεχθουμε οτι θα ψηφιζουν τα παιδια.Μεχρι τοτε,θα το εχει καταργησει ο Σαμαρας.

    Καλα, αμα το λες εσυ, τι να πει ο Ραγκουσης! Θα του πω αυριο να κανει τροπολογια υστερα απο απαιτηση του H-O, να παγωσει το δικαιωμα ξενου πολιτογραφημενου με ελληνικη πια ιθαγενεια, να ψηφισει πριν το 2020...

    Ρε δεν παμε καλα. Εχεις ακουστα κατι υποργους που λενε πως εχουμε 1 εκ μεταναστες, και καπου οι 700.000 ειναι νομιμοι? Για βαλε λιγο τωρα με το μυαλο σου, απο αυτους τους 700.000 ποσοι εχουν ηδη 5 χρονια νομιμοι και αρα με το που το ΠΑΣΟΚ θα περασει το νομο θα μπορουν να κανουν αιτηση πολιτογραφησης και να ψηφιζουν στις ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογες;

    Βαλε τωρα παλι με το μυαλο σου, ποσοι απο τους υπολοιπους, θα συμπληρωσουν 5 χρονια νομιμα στα επομενα χρονια. Ποιο 2020 βρε δυστυχε? Απλη αριθμητικη ειναι! 2010 + 5 σου κανει 2020;

    Ποσα θες να μας τρελανεις!

    Θα το εχει καταργησει ο Σαμαρας... Και δε μου λες. Οταν ο Σαμαρας για να νικησει θα πρεπει να παρει τις ψηφους των 700.000 εισαι σιγουρος πως θα το κανει;

    Και δε μου λες, μηπως θα ειναι αργα για την Ελλαδα;

    Τον Παυλοπουλο εν τω μεταξυ, τον θυμασαι πριν μερικους μηνες που ελεγε πως οι αλλοδαποι εφτασαν το 20% του πληθυσμου ; Το 20% δεν ειναι 1 εκ οπως θελει να μας λεει το ΠΑΣΟΚ. Οποτε τι γινεται αν μας λεει αληθεια ο Παυλοπουλος ;

    Επισης δεν ξερω αν το εχεις συνειδητοποιησει, αλλα ολα τα παιδια μεταναστων που εχουν ηδη γεννηθει και εχουν 3 χρονια σχολειου ή 6 χρονια σχολειου, θα εχουν ιθαγενεια. Δηλαδη. Παρε οσα παιδια ειναι σημερα 12 χρονων. Σε 6 χρονια, θα εχουν δικαιωμα ψηφου στις εθνικες. Να πω του Ραγκουση να το καθυστερησει για το 2020?

    Ο,τι θες κανε στο μπλογκ σου, να το χαιρεσαι.

    Πες μας κι αλλα για το νομο, μορφωσε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. siderhhhh, ti egine me thn tzavella? thn kainourgia ths synenteuksh giati den th dimosieuses?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ελπιδοφορα η κινηση σαμαρα. ολοι μαζι μια γροθια παιδες, μακρυα απο κομματικους μανδυες. να στηριζουμε οποιον κανει σωστες κινησεις. δεν εχουμε την πολυτελεια να τσακωνομαστε μεταξυ μας. μη βιαζομαστε να κρινουμε τον οποιονδηποτε. να τους κρινουμε βασει των εργων τους και οχι των λογων τους. ουτε λα.ο.ς. ειμαι, ουτε νδ. σ αυτες τις δυσκολες στιγμες ειμαστε μονον ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο Σαμαράς είναιτσάμπα μάγκας και χειρότερος από τον Κωστάκη.
    (Βλέποντας και κάνοντας)
    Τα περί κατάργησης νόμων (ταυτότητες καποδίστριας) τα εχουμε δεί.
    Ο Παπανδρέου έδειξε τι σκοπό έχει.
    ( Δεν κάνουμε πίσω στα τέλη δεν κάνουμε πίσω στους μετανάστες ο Καλικράτης θα προχωρήσει)
    Την δημόσια διαβούλευση τι την θέλει;
    Ο Καρατζαφέρης αγαπάει την πατρίδα κατά το δοκούν.
    Ενώ έβλεπε τον Κωστάκη να βουλιάζει του προσέφερε και χείρα βοηθείας.
    Για την εκλογή προέδρου αλλάζει ανάλογα τι τον συμφέρει.
    (Αλήθεια θα είναι ισόβιος πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.)
    Τα αριστερά λεγόμενα κόμματα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Καμμία σχέση με την Ελλάδα.
    Προτιμούν τους μετανάστες.
    Μόνο η Καννέλη είναι αξιόλογη πολιτικός. Είναι με το Κ.Κ.Ε.και τον λαό αλλά έχει και θρησκευτική συνείδηση. Μόνο το γλύψιμο προς την Αλέκα μ'ενοχλεί.
    Αλήθεια και η Αλέκα ισόβια;
    Oσο για τους οικολόγους με τους οποίους θα συνεργαστεί ο Τσίπρας
    αυτοί και αν είναι.
    ( Πρέπει πρώτα να ενημερωθούν για την κλιματική αλλαγή ολοκληρωμένα.
    Το co2 αέριο υπάρχει σε ποσοστό 0,52% στον πλανήτη μας. Απο αυτο το 0,52% μόνο το 3% επηρεάζεται από την ανθρώπινη δραστηριότητα)
    Αυτό είναι ολόκληρο το πολιτικό φάσμα στην Ελλάδα στις μέρες μας.
    Περιμένω σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive