Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΧΑΠΑΚΟΧΡΥΣΩΤΗΣ




ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΦΤΑΕΙ ???
ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ???
ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΧΑΠΑΚΟΧΡΥΣΩΤΗΣ...
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ..

ΑΡΑ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ...ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΧΩΝ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ 'Η ΚΑΝΑ ΠΟΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΟΛΛΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ...
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ, 10% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΗΡΕ Ο GEORGE ΟΤΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ - ΑΛΗΘΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ??? - ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΥΣΩΣΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΚΑΣ..
ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ...

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΟΙ..
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΚΙ ΑΠΟ 800 € ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΗΛΟΝΟΝΤΑΣ ΔΙΕΥΘΤΝΣΕΙΣ ΩΣ "ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ" ΚΑΙ "ΣΚΗΝΙΤΕΣ" ΟΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ..ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΙΝΟΣ ΑΡΑΓΕ???
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ???

ΚΙ ΑΝ ΛΕΩ, ΑΝ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ "Χ" ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΩΧ ΑΜΑΝ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝ", ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ???

GEORGE ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ???
ΜΗΠΩΣ GEORGE ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ????
ΜΠΑ Ε??? ΚΑΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ - ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ..

ΑΛΛΑ ΝΑΙ, ΞΕΧΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ..

ΚΑΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ GEORGE ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ - Η ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ...

2 σχόλια:

  1. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάντε καμία πορεία

    αλλιώς σας έχουν γραμμενους

    οργανώστε πορείες να γίνει χαμός

    αλλιώς το μπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive