Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αποστολάτος Βαΐτσης για τις λεηλασίες σε ναούς στην Ήπειρο και τη Μακεδονία

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την αύξηση των λεηλασιών σε ναούς στην Ήπειρο και τη Μακεδονία, και έχει ως ακολούθως:
ΘΕΜΑ: «Ραγδαία αύξηση των λεηλασιών σε ναούς στην Ήπειρο και τη Μακεδονία»
Ραγδαία είναι η αύξηση των λεηλασιών σε ναούς στην Ήπειρο και την Μακεδονία, με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική και άμεση η ανάγκη δημιουργίας ασπίδας προστασίας γύρω από την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Πόσα κρούσματα κλοπών έχουν καταγραφεί από το 2008;
2. Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για την διαλεύκανση των κλοπών και την αποτελεσματικότερη προστασία της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς στην περιοχή;
E-mail: v.apostolatos@parliament.gr
Blog: http://apostolatos.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Τώρα καταλαβαίναμε γιατί ενώ είχαν, και συνεδρίαση του ιδεολογικού δεν πήγαν εκεί, παρά μόνο τρεις από τους ένδεκα που συμμετέχουν σε αυτό το όργανο, με αποτέλεσμα να ναυαγήσει. Που να μείνει χρόνος με τους καυγάδες τους για σοβαρότερα θέματα. αυτά που είπε ο ΒΟΡΙΔΗΣ είναι ΣΩΣΤΑ. Δεν τα είπε όμως όλα. Έπρεπε να του πει στα ίσια ότι πράττει σαν προβοκάτορας στο μεταναστευτικό. Όσο για την δήθεν διάψευση του ΣΙΔΕΡΗ περί απουσίας του ΒΟΡΙΔΗ στην… Ουκρανία? είναι η γνώριμη παραπληροφόρηση του σιδερη. Στην συνεδρίαση του Ε.Γ ήταν ο Μάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.


    Καλά το θέμα έχει πλάκα τελικά.
    ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ βδομάδα τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης, διαδίδουν την ΕΛΠΙΔΑ τους ότι ο ΛΑ.Ο.Σ διαλύεται και τα στελέχη του τα παίρνουν οι πέντε άνεμοι. Συνήθως αρχίζουν με τον Βορίδη, πάνε Γεωργιάδη, ακουμπάνε Πλεύρη κι ο χορός καλά κρατεί.
    Σήμερα διαβάζω σε ΕΓΚΥΡΑ και αγαπημένα μπλόγκ, που πήραν την "είδηση" απο τα γνωστά παπαγαλίστικα διαστρεβλωτικά μπλογκ, ότι ο Βορίδης ήρθε στα χέρια με τον Γ.Καρατζαφέρη, χθές στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής γιατί διαφώνησε με τον τρόπο συλλογής των υπογραφών, ότι ΟΣΟΝΟΥΠΩ ανεξαρτητοποιείται και είναι θέμα ημερών η προσχώρησή του στην Ν.Δ, γιατί είναι παλιόφιλος του Σαμαρά και τελικά απο ΣΗΜΕΡΑ αποτελεί ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ στο ΛΑ.Ο.Σ.
    ΩΠΑ λεβέντες, ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι λειτουργεί ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ !! παίρνουμε ΜΙΣΗ αλήθεια, την περιχύνουμε με καμιά δεκαριά ψέματα και ο ανεμιστήρας της λάσπης αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.
    Σημειώστε λοιπόν ΑΙΣΧΡΟΙ και ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ (για τους αρχικούς λέω, τους... ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ).
    ΠΡΩΤΟΝ: Εχθές ΔΕΝ συνεδρίασε ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο Μάκης Βορίδης βρίσκεται στην... ΟΥΚΡΑΝΙΑ
    ΤΡΙΤΟΝ: Ο Μάκης θα είναι ΜΕΤΑ τον τελευταίο που θα φύγει απ το ΛΑ.Ο.Σ
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ συνεδρίασε την ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ εβδομάδα.
    Ποιά είναι η ΜΙΣΗ αλήθεια; ότι όντως ο Μάκης πρότεινε ΚΑΙ άλλους τρόπους συλλογής υπογραφών , όπως και άλλα στελέχη πρότειναν καμιά δεκαριά τρόπους. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τελικά συμφώνησαν με την πλειοψηφούσα άποψη που ΗΔΗ υλοποιείται.
    Βλέπετε τελικά τι μηχανεύονται τα μουχλιασμένα δημοσιογραφικά καταγώγια;
    Δεν συνεχίζω άλλο γιατί εκνευρίζομαι!!
    ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
    Γραμματέας Οργανωτικού ΛΑ.Ο.Σ
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
    ΑΣΧΕΤΕ ανώνυμε 8:53 πόσα κιλά γκάου πρέπει νάσαι για να μην καταλαβαίνεις και να πρέπει οι άλλοι να ανέχονται τις ανώνυμες χαζομάρες σου; Ξαναδιάβασε το κείμενο και σταμάτα να λές βλακείες.
    Ο Βορίδης ΕΙΝΑΙ στην Ουκρανία, παρατηρητής στίς εκλογές που γίνονταιεκεί. Τι σχέση έχει η επιτροπή ιδεολογικού, με την εκτελεστική επιτροπή που ΄λεγινε όχι προχθές αλλά την ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ βδομάδα.
    Τάχεις χαμένα εντελώς; ή μου φαίνεται;
    Αν δεν ξέρεις καλύτερα μη μιλάς γιατί ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ σε βάζουν να λές βλακείες και εκτίθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive