Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Μια απάντηση στον αλαζόνα Γερμανό υπουργό Οικονομικών

Μια τεκμηριωμένη απάντηση έδωσαν χθες στον αλαζόνα Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Σόιμπλε, με κοινή τους δήλωση 66 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που υπέφεραν από τα δεινά της γερμανικής κατοχής.

Μια απάντηση στον αλαζόνα Γερμανό υπουργό Οικονομικών

«Με αφορμή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, ο Υπουργός των Οικονομικών της κυβέρνησής σας, Σόιμπλε, έκανε την απαράδεκτη και αλαζονική, ειδικά για τη χώρα μας, δήλωση ότι "Εμείς οι Γερμανοί δεν μπορούμε να πληρώσουμε για τα λάθη των Ελλήνων".

Ως γενική αρχή μεταξύ των κρατών θα μπορούσαμε ίσως να το δεχθούμε, με την παρατήρηση ότι παραμένει αρχή της διεθνούς αλληλεγγύης μεταξύ των λαών, που δεν είναι υποχρεωτική για τα κράτη, αλλά για όσους την πιστεύουν. Και όλοι ξέρουν ότι ο περήφανος ελληνικός λαός έδειξε τη διεθνή του αλληλεγγύη σε κρίσιμες περιστάσεις όσο και όταν μπορούσε και δέχτηκε με ευγνωμοσύνη, όταν αγωνιζόταν σκληρά για ελευθερία και δημοκρατία, τη συμπαράσταση από τους δημοκρατικούς ανθρώπους όλων των χωρών. Περισσότερα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive