Κατανοώ πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται τα φιλικά προς το ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ και blogs.
Βλέπω πραγματικά με μεγάλη κατανόηση την απέλπιδα προσπάθεια που κάνουν να υποστηρίξουν τους NBAers που μετατρέπονται σε κλοτσοσκούφι των Ευρωπαίων και οι οποίοι βιώνουν καθημερινά όλο και πιο πολύ την απαξίωση και το χλευασμό όσων είχαν την ατυχή έμπνευση να τους στηρίξουν προεκλογικά.
Οι φίλα προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ κάνουν ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες για να μας πείσουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι στα όνειρά μας και δεν είναι η θλιβερή πραγματικότητα.
Αγωνίζονται με παροιμιώδη υπομονή να δημιουργήσουν μιαν άλλη εικόνα πιο ευνοϊκή για την απίστευτη κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου από αυτήν που βλέπουμε όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε την ατυχία να ζούμε τη σκληρή πραγματικότητα.
Σας κατανοώ απόλυτα φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Έχετε την ατυχία να απολαμβάνετε τη μετεκλογική "δόξα" της ομάδας ΝΒΑ που επιλέξατε.
Δεν πειράζει! Κανείς δεν είναι τέλειος σ' αυτή τη ζωή.
Υ.Γ.
Για τους αντίστοιχους φίλους του Αντώνη Σαμαρά τι να πω. Είναι σε ακόμα δυσκολότερη θέση και η κατανόηση δεν είναι αρκετή. Τους χρειάζεται δυστυχώς ο οίκτος όλων των υπολοίπων.
Διαβάστε περισσότερα...