Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Μοναχός Ιωσήφ, ο φίλος της Πολεμικής μας Αεροπορίας!

Ιondani picks Comments from Greek Blogger...You!


(Ο ερημίτης μοναχός Ιωσήφ).Ο μοναχός Ιωσήφ (κατά κόσμον Χρήστος Μπαίρακτάρης) είναι μόλις 48 ετών. Κατάγεται απο το χωριό Άγιος Βασίλειος της Κορινθίας και θεωρείται απο την οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας ο δικός της άνθρωπος. Τον γνωρίζουν όλοι οι πιλότοι των αεροπλάνων Phantom, Corsair και F-16, οι χειριστές δηλαδή που κάθε μέρα δίνουν τον δικό τους επικίνδυνο αγώνα για την αξιοπρέπεια της Ελλάδας και την ελληνικότητα του Αιγαίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Μοναχός Ιωσήφ

1 σχόλιο:

  1. Ο Άγιος αυτός άνθρωπος να δώσει την ευχή του, γιατί με τα νέα μέτρα του χοντρού, σε λίγο οι τούρκοι θ' αλωνίζουν ελεύθερα στο αρχιπέλαγος.
    Τα λαμόγια πάλι θα στίψουν το στράτευμα και το λαό.
    Να πληρώσουν αυτοί που πήραν τα δις των ευρωπαϊκών ενισχύσεων και ξέρουν καλά ποιοί είναι. Τέρμα, να δώσουν δωρεάν καύσιμα στην ΠΑ οι πετρελαιάδες και οι λοιποί κονομισάριοι. Σε λίγο μ' αυτά που θα γίνουν θα πέσει πολύ ξύλο στους πολιτικούς.
    Βαράτε τους αλύπητα και μαζί τους και μερικά λαμόγια στρατηγούς που τα πιάνουν.

    ΑΕΤΟΣ
    ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive