Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Κυρία Δραγώνα να φύγετε...Να πάτε ΑΛΛΟΥ !!


Η γυναίκα αυτή θέλει να μας πείσει ότι είναι ρατσιστικό και μόνο το να δηλώνουμε Έλληνες. Κα. Δραγώνα, την πατήσατε να το ξέρετε.
Είμαστε Έλληνες και να θυμάστε πως ότι και να γίνει πάντα σε αυτό τον τόπο που τόσο πολύ σας «αναγουλιάζει», θα υπάρχουν Ελληνίδες και Έλληνες οι οποίοι έχουν στο DNA τους Μ. Αλέξανδρο, Παλαιολόγο, Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη, Γρίβα Διγενή ... Ελληνίδες και Έλληνες οι οποίοι δεν μάσανε από το σιωνιστικό δηλητήριο που προσφέρετε στα Ελληνόπουλα, δίκην οπίου, προοδευτικής αντίληψης. Ελληνίδες και Έλληνες σαν τον Ήρωα σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, τον οποίο οι κωλότουρκοι έριξαν στο Αιγαίο ΜΑΣ και οι πολιτικάντηδές μας ακόμη βρέχουν τα κρεβάτια τους στην σκέψη και μόνο να ρίξουν έναν μογγόλο, στο όνομα πάντα της «ελληνοτουρκικής φιλίας». Ήρωες σαν τους Καραθανάση, Γιαλαψό, Βλαχάκο που έπεσαν την βρώμικη νύχτα στα Ιμια. Κα. Δραγώνα να θυμάστε πως, δυστυχώς για εσάς και τους υπόλοιπους εκφραστές των αντιλήψεών σας υπάρχουν Ελληνίδες και Έλληνες που ζουν και αναπνέουν με το "και αν τις αναιρεί τους θεσμούς η μη πείθηται, ουκ επιτρέψω, αμυνώ δε και μόνος και με τα πάντων και ιερά τα πάτρια τιμήσω".

Οι μισέλληνες κ. Πρωθυπουργέ υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αλλά μπορούν να έχουν μια τέτοια θέση; Είναι αλήθεια ναι είναι, πως τα τελευταία 35 χρόνια κάνατε τον Έλληνα τεμπέλη, ανιστόρητο, αμόρφωτο, χωρίς σεβασμό, να ψάχνει πως θα πάρει συνταξάρα και εφάπαξ από τα 50, κομματόσκυλο και εν τέλει μαλάκα, απλά και μόνο για να σας ψηφίζει διαρκώς. Λέγε λέγε, τάξε τάξε, δίνοντας του θεσούλες σε δημόσιο κτλ., ο κακόμοιρος έγινε ραγιάς σε εσάς του γραικύλους. Σε εσάς που μόλις 15 χρόνια πριν προδώσατε την Σημαίας μας. Σημαία που θα μπορούσε κάλλιστα να την «πάρει ο αέρας», όπως μας ενημέρωσε ο νυν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλος. Ο κ. Πάγκαλος που αντί να είναι κρυμμένος σε κάποια απροσπέλαστη σπηλιά, πήρε και προαγωγή, εξαργυρώνοντας τις τόσο καλές υπηρεσίες που προσέφερε στο Έθνος, όντας υπουργός Εξωτερικών. Μα για τόσο μαλάκα τον έχουν αυτό τον κόσμο;. Ναι αυτοί ξέρουν. Φάνηκε για μια ακόμη φορά με το φιάσκο στα τέλη κυκλοφορίας. Κάναμε λάθος είπε ο Πρωθυπουργός, σας κλέβουμε κανονικά, αλλά από του χρόνου βλέπουμε. Ξέρουν πόσο ηλίθιους μας έχουν κάνει και πόσο παίρνει ακόμη. Αλήθεια πόσο;.

Βασίλης Ζώης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive