Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Όταν ο κ.Τσίπρας ζητούσε Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό...! Ζητήστε το και τώρα αν ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Να υποθέσουμε ότι και εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεστε πρώτα για τους (λαθρο) μετανάστες....και μετά για τους Έλληνες; Αν όχι απαιτείστε και τώρα Δημοψήφισμα!
Χωρίς λόγια η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στις 22/3/2008 :
«Τις προηγούμενες μέρες πλημμύρισαν οι δρόμοι όλων των μεγάλων αστικών κέντρων από την οργή αλλά και την αισιοδοξία μιας κοινωνίας που αντιστέκεται και ελπίζει. Όλοι εμείς, εργαζόμενοι, άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, φοιτητές και συνταξιούχοι, άντρες και γυναίκες, στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Στείλαμε το μήνυμα ότι καμιά κυβέρνηση δε μπορεί να προχωρά ενάντια στη λαϊκή βούληση, καμιά κυβέρνηση δε μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον μας, αγνοώντας μας επιδεικτικά.
Ο κ. Καραμανλής έχει δύο επιλογές: Ή να οπισθοχωρήσει με αξιοπρέπεια, υιοθετώντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα ή να ετοιμάζεται να εισπράξει άμεσα τη συνεχώς διογκούμενη δυσαρέσκεια της κοινωνίας.
Read more...

Όταν το ΚΚΕ μάζευε υπογραφές...για Δημοψήφισμα...! Τώρα γιατί δεν το κάνετε;

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Τώρα που η Ελλάς κινδυνεύει άμεσα γιατί δεν πράττετε το ίδιο; Δεν σας αφορά εσάς η ύπαρξη του Ελληνικού έθνους; Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα "ταξικά σας αδέρφια" τους (λαθρο) μετανάστες από ότι για τους Έλληνες;
Όταν το ΚΚΕ μάζευε υπογραφές για δημοψήφισμα τότε ήταν δημοκρατία. Ωρυόταν το ΚΚΕ για το δικαίωμα του πολίτη για δημοψήφισμα. Τώρα που έχουν μαζευτεί χιλιάδες υπογραφές τουμπεκί ψιλοκομμένο! Φαίνεται οτι δημοκρατία είναι ότι θέλουν μόνο οι Κομουνιστές.
«Το ΚΚΕ απορρίπτει την Ευρωπαϊκή Ενωση, απορρίπτει την Ευρωσυνθήκη, που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να θεσμοθετεί μια σειρά πολιτικές που ήδη εφαρμόζονται, να προσαρμόζει τη λειτουργία της ΕΕ στις σύγχρονες ανάγκες του καπιταλιστικού συστήματος και να προετοιμάζει το έδαφος για την ακόμα πιο στυγνή δικτατορία της αστικής τάξης»,
τόνισε στη συνεδρίαση της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ο εισηγητής του ΚΚΕ Κ. Αλυσανδράκης, ο οποίος, μάλιστα, κατέθεσε στην επιτροπή κείμενο με εκατοντάδες υπογραφές πολιτών που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την έγκριση της Ευρωσυνθήκης.
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive