Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ

Εάν ψηφίσουν το ανθελληνικό λαθρονομοσχέδιο του ΑΛΕΒΙ(ζατου), πρέπει να ρίξουμε την κυβέρνηση των κουκουλοφόρων πρακτόρων και προδοτών που σφετερίστηκαν ,την Λαϊκή

Κυριαρχία.

Το σχέδιο εποικισμού και διαμελισμού της Ελλάδας, το επεξεργάστηκαν ξένα Κέντρα της Διεθνούς Αόρατης Χούντας.( Παγκόσμια Διακυβέρνηση). Την αποστολή για την εφαρμογή του, έχουν αναλάβει, τα διακομματικά φερέφωνα της «Αόρατης Χούντας».Το σχέδιο δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.

του ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ

http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_6805.html

Οι Χαφιέδες της Μπίλντερμπεργκ και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης πρότειναν το ίδιο «ανθρωπιστικό νομοσχέδιο» και στην Γαλλία. Ο Τζέφρης Μπίλντερμπεργκ ,έχει αναλάβει αυτήν την αποστολή από το 2004, μόλις έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη του κίνηση ήταν η Αλαβονοποίηση και Πακιστανοποίηση του ΠΑΣΟΚ.Το 2007 επανεξελέγη με τις ψήφους των εποίκων λαθρομεταναστών. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΚΑΙ

3 σχόλια:

  1. Ανταπόκριση από το Σύνταγμα. Μεγάλη παρουσία από μία αυθόρμητη κινητοποίηση. Κάτι αλλάζει σε αυτή τη χώρα. Είναι τόσο απλό, πραγματικά να αντισταθούμε και να αγωνιστούμε για το μέλλον μας.
    Την πρωτοφανή παρουσία κόσμου κατέγραψε ο φακός του Εν Κρυπτώ

    Μια εξαιρετική ιδέα του Φαήλου Κρανιδιώτη , ένα πρόχειρο banner και μερικά email σε φίλους bloggers αρκούσαν για να δούμε μια πρωτοφανή παρουσία του κόσμου στην Αλλαγή Φρουράς σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα. Γονείς με τα παιδάκια τους, αρκετή νεολαία και πολλά χαμόγελα : απλοί πολίτες που σιωπηλά, χωρίς πολλές φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, θέλησαν να τιμήσουν τα παλικάρια της Προεδρικής Φρουράς αλλά και να δηλώσουν “είμαστε εδώ!”. Ακομμάτιστα, χωρίς σκοπιμότητες και καπελώματα.

    Μια ευχάριστη έκπληξη λοιπόν, που δείχνει ότι κάτι αλλάζει σε αυτή την χώρα..

    Περισσότερες φωτογραφίες :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΔΕΛΦΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σηκώσουμε επιπλέον όσες καταθέσεις μικρές μεγάλες έχουμε στις Τράπεζες (ακόμα και των 1000 ευρώ)και να δείτε τι θα πάθει το Σύστημα των προδοτών.

    Οι ίδιες οι Τράπεζες επειδή είναι οι νταβατζήδες του Ανθελληνικού πολιτικού κόσμου θα τους πιέσουν να αποσύρουν το λαθρονομοσχέδιο τους αλλιώς θα βουλιάξουν.

    Μόνο 10 με 15 % των καταθέσεων να αποσυρθούν θα τρέχουν από πανικό όλοι τους.

    Εμπρός Συνέλληνες και αυτή είναι μια αντίσταση μπροστά σε αυτά τα αντισυνταγματικά που μας ετοιμάζουν.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive