Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, ή ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΠΗΣ κ.λ.π. Η1Ν1; ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ!!

Στρασβούργο
Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζητούν τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία από τις ψευδείς πανδημίες», έπειτα από καταγγελίες ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε λάθος να κηρύξει συναγερμό για τη νέα γρίπη Η1Ν1.

Το θέμα θα συζητηθεί στα τέλη Ιανουαρίου στο Στρασβούργο, δήλωσε την Πέμπτη ο Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και επιδημιολόγος.

Ο Βόνταργκ είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις όταν υποστήριξε ότι ο ΠΟΥ κήρυξε λανθασμένα πανδημία «υπό την πίεση των εργαστηρίων». Ο Γερμανός σοσιαλιστής θέλει το Συμβούλιο της Ευρώπης να ζητήσει από τα μέλη του να διενεργηθούν «έρευνες για τις επιπτώσεις της [κατάστασης] πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Σε κείμενο που υπογράφεται από βουλευτές δέκα χωρών, ο Βόνταργκ αναφέρει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία, προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού» και «εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων, που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα!!

με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό
Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το in.gr,
στη διεύθυνση http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1092172&lngDtrID=252

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ:

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

20.000.000 Εμβόλια; ΓΙΑΤΙ;;





ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ 11.000.000 ΠΟΛΙΤΕΣ; Αφού απο ΕΝΑ λένε θα κάνουμε, ΟΣΟΙ θέλουμε! ΤΙ τα θέλουμε τα πάρα πάνω;;
Πρηροφορούμαστε ότι η Ελλάδα , έχει παραγγείλει 20.000.000 εμβόλια κατά του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ιού, της γρίππης των χοίρων, της νέας γρίππης ή όπως αλλοιώς θα βαφτίσουνε αυτή την Αμερικάνικη βακτηριακή βόμβα. Ρωτάμε λοιπόν ΓΙΑΤΙ διπλάσια εμβόλια απο τον καταγεγραμμένο πληθυσμό;
Οι "κακές" γλώσσες λένε: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ή ΓΙΑ να ενισχύσουμε του εφευρέτες του ιού που ΤΥΧΑΙΑ είναι και ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ του ΑΝΤΙΔΟΤΟΥ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ του, δηλαδή του TAMIFLU ! Δηλαδή του κ. RAMSFEY, Δηλαδή του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
Δηλαδή Θεέ μου, πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είμαστε;;
Διαβάστε ΤΙ λέμε ΜΗΝΕΣ τώρα, ΕΔΩ>>«Εγκληματική ενέργεια η γρίπη των χοίρων»
Αργύρης Σιδέρης 25/8/09

18 σχόλια:

  1. Ρωτα τον Αδωνι αν ηταν παραμυθι,που εκανε το εμβολιο και ποζαρε πανευτυχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθένας ενεργεί αυτοβούλως και συγγνώμη απο τους 365.000 που εμβολιάστηκαν και δεν ζήτησαν την σοφή συμβουλή σου.
    ΚΑΝΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι 365.000 δεν βγήκαν να κάνουν επίδειξη στις κάμερες, Αργύρη. Η επίδειξη του βουλευτή σημαίνει προτροπή και των άλλων να κάνουν το ίδιο. Αν θέλεις να μη χάσεις το κύρος σου πρέπει να είσαι αντικειμενικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ξεφεύγουμε του θέματος λόγω ΠΟΡΩΣΗΣ. Δεν κολλάει ΠΟΥΘΕΝΑ ο Άδωνις, γουστάριζε να το κάνει τόκανε. Τι θα άλλαζε αν φωτογραφιζόταν ή όχι, ίσα ίσα δεν εκανε κάτι στα μουλωχτά. Και σιγά μην επηρρεάζεται ο κόσμος απο ότι κάνουν οι Βουλευτές, αν ήταν έτσι θάχαν κάνει 10εκ. το εμβόλιο.
    Απλά εδω και μήνες γράφαμε για την μαϊμουδιά της τάχα μου γρίππης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..δικιο δεν εχουν οι φιλοι σιδερη; ετσι δεν ειναι μηπως; φωτογραφιζεστε για να ριξετε τον κοσμο στη λουμπα ε; κ μετα λετε οτι εχετε αγνες προθεσεις! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!τρεχα τωρα να παρεις τηλ. τον μπουμπουκο να τον ρωτησεις τι να απαντησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωπα ρε μεγαλε, πως μιλας ετσι!!! ακου ΄΄γουσταριζε΄΄..τι πας τωρα να βγαλεις λαδι τον μπουμπουκο; ασε ρε μεγαλε, αμερικανοδουλοι ειστε οι περισσοτεροι εκει μεσα...αφηστε τωρα την τρελα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντησα παραπάνω .Το "μπουμπούκος" λέγεται σε ........ "χαριτωμένες" στιγμές. Αν ενδιαφέρεσαι, κάτι μπορεί να γίνει και για σένα κοπέλλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου ενεργει αυτοβουλως ο καθενας,δεν μπορεις μετα να βγαινεις και να αναρωτιεσαι αν "ειμαστε ηλιθιοι".Σαφως και ειστε,αφου οι πολεμιοι της Νεας Ταξης δεν κανουν τα εμβολια της.Κι ασε τη φωτογραφια και θυμισου τι ελεγε ο Αδωνις για το εμβολιο,οτι ειναι καλο,γιατι να μη το κανουμε κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ζηλεψες μωρη γεροντομπισμπικη;
    ελα μη ντρεπεσαι να πεις οτι ντυνεσαι κοπελια και κατεβαινεις τα βραδυα στις πιατσες.. εγω δε σε πηδαω παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..το ως ανω σχολιο απευθυνεται στην αργυρω τη σιδερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ(ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΤΙΚΑ), ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ;; ΜΟΥ ΠΟΖΑΡΗΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΚΑΝΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..Α ΡΕ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ...ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε τι παθαίνουν οσοι χάνουν τις καρεκλίτσες τους. Η ΜΠΟΥΓΑτσα παχαίνει . ΠΡΟΣΟΧΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ8 Ιανουαρίου 2010 στις 4:22 π.μ.

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΝΩΡΙΣ, ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΡΓΥΡΑΚΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΗΜΕΝΕ, ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ARNOYMAI ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΙΑ.
    ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στο βουρκο εισαι εσυ γερομπισμπικη.. το εχετε παραξηλωσει με τις ψευτιες σας κ τις παγαποντιες σας..και οταν σας στριμωχνουν απαντατε:΄΄χαιρονται οι αριστεροι με τις επιθεσεις που μας κανετε,συνεχιστε αν θελετε να τους χρυσωνουμε το χαπι΄΄..ενω εσεις(λα.ο.ς) ειστε αυτοι που εκθετετε ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τον πατριωτικο χωρο...συνεχης μεταθεση των ευθυνων απο τους ΄΄πατριωτες΄΄ του λα.ο.ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...και που απαντας σαμπως ρε σιδερη, τι λες; λες και τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΩΡΑ 3:29 Μ.Μ., ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΑΙ ΣΙΔΕΡΗ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΣΑΣΤΙΣΕΣ ΣΙΔΕΡΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑ ΚΑΡΥΔΟΤΣΟΥΦΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΣΙΔΕΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βρε σεις, τι έχετε πάθει; αναρτούμε τα ΠΑΝΤΑ, Αυτό δεν σημαίνει και ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ των αναρτήσεων.
    Τόόόσα θέματα ανοιχτά κι ασχολούμαστε με λογομαχίες και ΜΠΟΥΓΑτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive