Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Σήμερα σύντροφοι μας γυάλισε ο Αρχιεπίσκοπος

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Άρτου και θεάματος συνεχεία καθώς ο Γιώργος ανακαλύπτει την άλλη Ελλάδα. Το υπουργικό συμβούλιο πλέον μοιάζει με το «ταξιδεύοντας με την Μαγιά Τσοκλη» καθώς ο πρωθυπουργός φέρνει ανακαλύπτει την Ελλάδα και φέρνει τα αξιοθέατα αυτής στο προσκήνιο.

Σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο επισκέφθηκε το κέντρο σίτισης αστέγων και αλλοδαπών απόρων του Δήμου Αθηναίων οπότε κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο στο υπουργικό ελλείψη άλλου.

Αύριο φίλτατοι να τον πάτε στον posidonio έτσι ώστε να βγάλει μεθαύριο την Τ. Αλεξανδράτου. Την βραδιά το Χριστουγέννων κανονίστε live πρόγραμμα με άγρια ζώα της πατρίδας μας ή ότι άλλο ανακαλύψει ο Γιώργος στο οδοιπορικό γνωριμίας με την Ελλάδα.

Live υπουργικό συμβούλιο Σήμερα με τίτλο “ιθαγένεια στους μετανάστες δεύτερης γενιάς”.

Ρεζερβέ κρατήσεις δεκτές. Χωρίς Ελάχιστη κατανάλωση.

Υ.Γ. Ποιος χωρισμός εκκλησίας και κράτους με τον παπά στο υπουργικό; Δουλευόμαστε;;

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 22/12/09

1 σχόλιο:

  1. Ξεφτιλα Ιερωνυμε,ουτε την σκονη απο τα παπουτσια του συγχωρεμενου του Χριστοδουλου δεν ησουν και δεν εισαι αξιος να σκουπισεις.
    Μην νομιζεις πως οταν ερθει η ωρα οτι θα την γλιτωσεις επειδη εισαι παπατραγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive