Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ κ.λ.π.;

Σήμερα είχαμε άλλο ένα περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τραυματισθούν, ο ένας σοβαρά στο κεφάλι.
Αυτό είναι πολύ φυσικό να γίνεται εφόσον οι κακοποιοί διαθέτουν βαρύτερο οπλισμό από αυτό των αστυνομικών. Ένας αστυνομικός είναι εξοπλισμένος με το κλασικό “εννιάρι”, και καλείτε με αυτό το όπλο να αντιμετωπίσει εγκληματίες με καλαζνικοφ, υποπολυβολα, και ποιος ξέρει τι άλλο…. όπλα φονικά και με πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια … (πλεονέκτημα των κακοποιών να πυροβολούν από μεγαλύτερη απόσταση).
Οι αστυνομικοί δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμα από την εκαστοτε εξουσία αλλά ως επαγγελματίες οι οποίοι πρέπει να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, την προστασία του πολίτη.
Επομένως απαιτείτε άμεσα, εδώ και τώρα, μια ριζική αναβάθμιση στον οπλισμό της ελληνικής αστυνομίας. Και επειδή οι βουλευτές του λα.ο.ς είναι πιο εύκολα προσβασιμοι σε εσάς.. παρακαλέστε τους να το κάνουν θέμα στην βουλή με συχνές ερωτήσεις στον υπουργό προστασίας του πολίτη, αλλά και στα δελτία ειδήσεων, ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΡΔΗΝ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ….. π.χ πιστολια μεγαλύτερου διαμετρήματος/εμβέλειας, σύγχρονα αυτόματα (π.χ MP-7 το οποίο σε μέγεθος είναι το ίδιο με το MP-5 αλλά με μεγαλύτερο διαμέτρημα και διπλάσια εμβέλεια) και σύγχρονα αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη(kevlar) για την προστασία τους. Για να μπορούν οι αστυνομικοί να αντιμετωπίζουν το κάθε εγκληματικό στοιχείο “επί ίσης όροις ”
Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν γίνει ριζική αναβάθμιση στον εξοπλισμό των αστυνομικών θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα και η εγκληματικότητα πλέον δεν θα ελέγχεται.
"Αστυνομικός, υποψήφιος νεκρός"

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΖΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΑΝΕΞΗΤΙΛΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΛΗΤΗ . ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΚΑΤΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ . ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι και πρέπει να προστατεύονται .Οι παράνομοι και οι υποστηρικτές τους πρέπεινα μπουν στο περιθώριο. Αυτοί που δεν σέβονται τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ δεν έχουν καμια δουλειά να μιλάνε. Να πάνε να κοιταχτούν σε ψυχίατρο καλύτερα. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive