Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

<<Να στείλετε, Δραγώνα και Ρεπούση, σε κάποιο υπουργείο Τουρκικό, αφού γουστάρουν τόσο την Τουρκία, και ότι Οθωμανικό>>

ΕΞΩ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Σαββατόβραδο Δεκέμβρη, το συνηθισμενο θέαμα στο κέντρο της Αθήνας, αυτοκίνητα να πηγαινοέρχονται, αγόρια και κορίτσια να ετοιμάζονται για το σαββατιάτικο ξεφάντωμα στα μπαράκια και στα κλάμπ του κέντρου.
Κάπου εκεί όμως στου ΦΙΞ στόν σταθμό του μετρό μιά παράξενη εικόνα.
Εκατοντάδες πιτσιρικάδες στην ηλικία, αλλά και στην ψυχή να μαζεύονται κάτω από δεκάδες γαλανόλευκες σημαίες, και δυό πανό .
Το ένα έγραφε: <<ΕΞΩ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ>>
και το άλλο << ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ>>....
Παράξενη εικόνα, πολύ παράξενη για σαββατόβραδο του Δεκέμβρη, δέν νομίζεται; Γεμάτη ελπίδα όμως, για την Πατρίδα που χάνεται, μέσα στην βιοπάλη της διπλοβάρδιας, τον ωχαδελφισμό του καναπέ, και του αγώνα της τηλεόρασης.
Η διαδήλωση αρχίζει, τα συνθήματα σχίζουν τον αέρα, βροντερά, αληθινα, και δίνουν ζωντάνια σ'αυτό το σαββατόβραδο,με άρωμα Ελλάδας,
<<Αγώνας στην πράξη φραγμός στην νεα τάξη >>,
<< Εξω η ΔΡΑΓΩΝΑ απ΄την παιδεία, ασπίδα του ΕΘΝΟΥΣ η ιστορία >>,
<< Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες>>.

Αλήθεια πόσα χρόνια έχει να ακουστεί αυτό το σύνθημα στους δρόμους της Αθήνας ;
Αν κάποιος δεν έβλεπε τις σημαίες και τα σύμβολα της πορείας θα έλεγε :
<<τι; το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κανει πορεία κατά του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη;>>,
θα μπορούσε κάποιος να το σκεφτεί, την πορεία όμως, αυτό το τόσο διαφορετικό και ελπιδοφόρο σαββατόβραδο του Δεκέμβρη την οργάνωσαν τα παιδιά του ΛΑ.Ο.Σ ,η Νεολαία του Γιωργου Καρατζαφέρη, η ΝΕ.Ο.Σ και κατάφεραν να γεμίσουν Ελλάδα την ατμόσφαιρα της Αθήνας.
Ενας απλός παρατηρητής θα έβλεπε και άλλη μια παράξενη εικόνα, η αστυνομία σε απόσταση αναπνοής απ'την πορεία,στο απέναντι πεζοδρόμιο τα Μ.Α.Τ...... σχεδόν άοπλα, οι διαδηλωτές άφοβοι, γιατί δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν, οι ένστολοι αδέρφια τους, γιοί και πατεράδες,για πρώτη φορά εδώ και τριανταπέντε χρόνια απο την μεταπολίτευση, πάνε μαζί ο καθένας γνωρίζοντας το ρόλο του άλλου, χωρίς να φοβάται κανείς τίποτα, βέβαιοι όλοι ότι δεν θα υπάρξουν έκτροπα, συγκρούσεις, καταστροφές,μολότωφ και σπασίματα, ίσως μόνο μια μικρή ταλαιπωρία για καμμιά ώρα στούς οδηγούς, πού είμαι βέβαιος ότι οι διοργανοτές τους ζητάνε συγνώμη, όμως έπρεπε να βρεθεί ενας τρόπος να σταλεί ένα μήνυμα σ'αυτή την κυρία ΔΡΑΓΩΝΑ που την όρισαν Γ.Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, που έπαψε να είναι ΕΘΝΙΚΗΣ, να πάψει να μας βρίζει όλους τους Ελληνες ανεξάρτητα το τι ψηφίσαμε λέγοντας ότι: <<αυτοί που κατοικούνε σ'αυτή τη χώρα δεν έχουν καμμία σχέση με τους αρχαίους Ελληνες και απλά μας ονόμασαν έτσι το δεκατο ένατο αιώνα από μίσος και συμφέροντα κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας>>.
Και τα παιδιά φώναζαν και τραγουδούσαν
<<Να στείλετε, Δραγώνα και Ρεπούση, σε κάποιο υπουργείο Τουρκικό, αφού γουστάρουν τόσο την Τουρκία, και ότι Οθωμανικό>>
και τέλος κάτι για να ακούνε όλοι οι Ελληνες
<<Πατριώτες δεν υπάρχει δεξιά, πατριώτες δεν υπάρχει αριστερά,δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα Ελλήνων ιερά>>
Η πορεία έφτασε στις στύλες Ολυμπίου Διός εκεί πού βρίσκεται το γραφείο της υπουργού και προϊσταμένης της κυρίας ΔΡΑΓΩΝΑ της κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου, τα ΜΑΤ κλείνουν το δρόμο, άοπλα όπως είπαμε, οι διαδηλωτές σταματούν ρωτάνε αν υπάρχει εκπρόσωπος της Υπουργού να του επιδώσουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας, ΑΦΑΝΤΟΙ,<<σιγά μη χαλάσω το σαββατόβραδό μου για δέκα τσογλάνια>> θα σκέφτηκαν, ο Πρόεδρος της ΝΕΟΣ διαπταγματεύεται με τον αστυνομικό διοικητή και με την συνοδεία του προχωρά στην εξώπορτα του γραφείου της Υπουργού και θυροκολεί το ψήφισμα, επιστρέφει στην πορεία και με την ντουντούκα, την καθοδηγεί ξανά πίσω στην αφετηρία, στού ΦΙΞ, τα συνθήματα και τα τραγούδια ξανά σχίζουν τον αέρα και γεμίζουν την ατμόσφαιρα του κέντρου της Αθήνας με άρωμα Ελλάδας, η πορεία επιστρέφει στου ΦΙΞ, οι διαδηλωτές τραγουδούν τον Εθνικό Υμνο και διαλύονται ειρηνικά παραδίδοντας την Συγγρού ξανά στην κυκλοφορία.Το μήνυμα είχε σταλεί.
<<ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ>>μέσα στην πορεία των εκατοντάδων αιώνων.
Οσο για την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό,την υπουργό παιδείας, και τους συν αυτώ τους λέμε να προσγειωθούν, μην παίζουν με την νοημοσύνη μας και την αξιοπρέπειά μας ως Ελληνες γιατί εντέλει αυτοί θα γκρεμοτσακιστούν απο την κυβέρνηση όχι απο τους κακούς δεξιούς, αλλά απο το ίδιο το 43% τους ψήφισε।
ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
μέλος της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού
πρώην γραμματέας Β` Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Κηφισιάς 1993-1995
********************************
ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
μέλος της Κ.Ε του ΛΑ.ΟΣ γραμματέας οργανωτικού πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αείμνηστου ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ
********************************
ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ και βουλευτης Αχαϊας πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας .
********************************
Φαντάζομαι κύριοι της κυβέρνησης, δεν θα θέλατε να αναρτίσουμε όλο τον κατάλογο τών πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μικρών, μεσαίων και μεγάλων που έχει προσχωρήσει στο ΛΑ.Ο.Σ εξαιτείας της ανθελληνικής πολιτικής του κύριου Σημίτη, ούτε θα θέλατε να βλέπατε τόν μακρύ κατάλογο των στελεχών σας πού πρόκειται να προσχωρήσουν στο ΛΑ.Ο.Σ, αν εξακολουθήσετε την ιδια ανθελληνική πολιτική.
Αναρτήθηκε από SIMAIA

11 σχόλια:

  1. oute ekato atoma den mazapsate

    sta eksarxeia mezeoyn perissotero kosmo........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος (20 Δεκεμβρίου 2009 4:19 π.μ.)
    "...den mazapsate"

    Αναφέρεσαι σε "απέναντι" σου πρόσωπα.

    Εσένα,
    δεν σε απασχολούν τα συμφέροντα που προωθούν διάφορα σχέδια,
    μέσα απο πρακτικές τύπου "Δραγώνα", ή "Ρεπούση";

    Ή η προπαγάνδα του "προοδευτικού" κατεστημένου δεν σου έχει επιτρέψει να αντιληφθείς τι παίζει πάνω απο τα κεφάλια μας;

    Ακούγεσαι "περίεργος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. [ «...βέβαιοι όλοι ότι δεν θα υπάρξουν έκτροπα, συγκρούσεις, καταστροφές,μολότωφ και σπασίματα, ίσως μόνο μια μικρή ταλαιπωρία για καμμιά ώρα στούς οδηγούς, πού είμαι βέβαιος ότι οι διοργανοτές τους ζητάνε συγνώμη...» ]

    Όσοι είμαστε μεγαλούτσικοι, και από αυτούς όσοι είχαμε την ευκαιρία στα νιάτα μας να συμμετάσχουμε σε διαδηλώσεις,
    λέμε οτι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί η «στραβή».

    Αναφέρομαι στην γνωστή κατηγορία των βαλτών «εγκάθετων»,
    που επίτηδες παρεισφρέουν σε συγκεντρώσεις με σκοπό την «από μέσα» επίθεση στα όργανα της τάξης, ή προς αντίπαλες ομάδες,
    για την δημιουργία συνθηκών συμπλοκής.

    Παρατηρήστε πως το εμπειρότερο ΚΚΕ περιφρουρεί τις ομαδικές δράσεις του, σε βαθμό που είναι πλέον μέτρο αναφοράς σε τέτοια θέματα.

    Μην ξεχνάτε να περιφρουρείτε τις μαζικές εκδηλώσεις των πολιτών,
    που διαδηλώνουν έξω από σκοπιμότητες τύπου «κινητοποίηση για τον Αλέξη».

    Μια και ανέφερα αυτό, είναι ένα καλό παράδειγμα να σκεφτούμε το εξής:

    Αν πράγματι ο λαός μπορούσε να ξεσηκώνεται στον βαθμό «της οργής για τον Αλέξη»,
    τότε για πιο σοβαρά θέματα (όσον αφορά τα συλλογικά ενδιαφέροντα του λαού):
    - δεν θα υπήρχαν δημόσια λαμόγια στην χώρα μας, δεν θα τολμούσαν να πάρουν ούτε 1e,
    - ούτε θα υπήρχαν καρτελ γάλακτος, γιατί απλά κανείς δεν θα αγόραζε,
    - ούτε οι «αντιφασίστες» Ισραηλινοί θα έσκιζαν συνεχώς τους Παλαιστίνιους, κάτι θα είχαμε κάνει,
    - ούτε οι άλλες σαχλαμάρες που σαν πολίτες μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι και αισθανόμαστε ανήμποροι να κάνουμε κάτι.

    Περιφρουρήστε της γνήσιες ομαδικές εκφράσεις, και αντιδράσεις, του λαού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρήγας, Νέα Πολιτική Διοίκηση (Σύνταγμα)
    άρθρο 109:
    Όλοι οι Έλληνες είναι στρατιώται, όλοι πρέπει να γυμνάζωνται εις τα άρματα και να ρίχνουν εις το σημάδι. Όλοι πρέπει να μανθάνουν την τακτικήν. Ως και αι Ελληνίδες βαστούν μιζράκια εις το χέρι, αν δεν είναι επιτήδειαι εις το τουφέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οτι προερχεστε απο το πασοκ γιατι το λετε;Θα επρεπε να ντρεπεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα, Η.Ο. έχεις πρόβλημα ε; Απο ΟΛΗ την ανάρτηση ΑΥΤΟ πρόσεξες μονόφθαλμε; Τι θα πει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κ.λ.π. σε μια διαδήλωση για ΕΘΝΙΚΟ θέμα; Μήπως θάπρεπε να εγκαλέσεις όσους ΔΕΝ συμμετέχουν (κι εσένα) σε τέτοιου είδους διαδηλώσεις, παρά να μέμφεσαι όσους το κάνουν; Να δω τη ΝΕΑ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Σαμαρά σε διαδήλωση κατά του ΠΑΣΟΚ και του αδελφοπητού του ΤΖΕΦΡΥ και να ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!
    Υ.Γ. Σαφώς και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που προερχόμαστε απο το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ και όταν είδαμε το ξεπούλημα, την... κάναμε. Το ΙΔΙΟ περήφανα είναι ΟΛΑ τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ απο ΟΠΟΥ κι αν προέρχονται πολιτικά, γιατί βλέπεις:"ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ" και επίσης γιατί: ¨ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ". Σιγά μην κατάλαβες τίποτα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιο ειναι το "πατριωτικο Πασοκ";Μη μου πεις αυτο του Ανδρεα γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!Απλως,σιγουρα ηταν πιο πατριωτικο απ'τον προδοτη Σημιτη και τον συγχρονο Εφιαλτη Γιωργακη.Κατα τ'αλλα,σιγα τους πατριωτες!

    Μ'ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ η προσπαθεια νεων παιδιων (με τη ΝΕΟΣ δεν εχω κανενα προβλημα,γιατι ειναι το μονο υγιες κομματι του σαπιο-λαος) να καπελωνεται απο καποιους που δηλωνουν ευθαρσως πασοκοι!Αυτο μ'ενοχλει,οχι τα παιδια που βγηκαν να φωναξουν για να το εκμεταλλευτειτε εσεις πολιτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάλε κι ενα ΤΕΩΣ βρε Η.Ο. όπως τέως είναι ΟΛΟΙ γιατί ΟΛΟΙ απο κάπου προερχόμαστε. Ουδείς ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΘΗΚΕ πολιτικά. Αν υπήρχε ΛΑ.Ο.Σ και Καρατζαφέρης το 1974 σαφώς και θα είμαστε ΟΛΟΙ απο ΤΟΤΕ , ΕΚΕΙ. Υπήρχαν όμως τα σάπια κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ μέχρι το 84 ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ μετά μπούκαραν κάθε καρυδιάς καρύδι και δηλητηριάστηκε. Δε μας λές όμως, ο ΜΗ ΣΑΠΙΟΣ Σαμαράς θα κάνει καμιά διαδήλωση για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας; για το Κυπριακό;, για το Αιγαίο; για τη ΘΡΑΚΗ; Για την οικονομία, για φιλολαίκά μέτρα, κάτι τις ενάντια στο ΠΑΣΟΚ βρε παιδί μου.
    Άντε κι εμείς θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sotyropoule kompleksiko anthelliniko parasito...ante kai mamisou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, Ο ΣΙΔΕΡΗΣ
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ
    ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974,ΑΝ ΤΟΤΕ
    ΥΠΗΡΧΕ ΛΑΟΣ !
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΔΕΡΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ
    ΘΑΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ
    1974 ΚΑΙ ΘΑΧΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ
    ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;
    Α, ΒΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    ΤΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ, Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive