Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Απελεύθερωση μεταναστών από τα αστυνομικά κρατητήρια και τους ΕΧΠΑ


TA EIXE ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ;
http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com/2009/12/11-12-2009
Δήλωση Υπουργού με αφορμή τη σύσκεψη στην έδρα του Λιμενικού Σώματος για την αντιμετώπιση ενός εθνικού ζητήματος, της παράνομης μετανάστευσης:
«Θα προχωρήσουμε λοιπόν άμεσα σε μια απόφαση και εξετάζουμε τη δυνατότητα απελευθέρωσης από τα αστυνομικά κρατητήρια 1.200 κρατουμένων αλλοδαπών υπό απέλαση. Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι αυτοί θα αφεθούν ελεύθεροι στο άμεσο προσεχές διάστημα από τα κρατητήρια, έτσι ώστε να αισθανθούν ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει σεβασμός στην αξιοπρέπεια τους και προσωπικότητά τους.
Και επειδή θα με ρωτήσετε τι θα γίνουν αυτοί. Σας ενημερώνω ότι προτού αφεθούν ελεύθεροι θα έχουν ταυτοποιηθεί και δαχτυλοσκοπηθεί, και στη συνέχεια θα τους δοθεί ένας μήνας προθεσμία και τα έξοδα για να φύγουν από τη χώρα.
Τονίζω και πάλι ότι δεν πρόκειται για παραβατικούς κρατούμενους, οι οποίοι έχουν ποινικές εκκρεμότητες. Αναφέρομαι στη μόνη, παράβαση που έχουν διαπράξει, ότι έχουν μπει παράνομα στη χώρα. Και πολλές φορές υπάρχουν έφηβοι ή πολύ νέα παιδιά, τα οποία κρατούνται υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό η χώρα δεν μπορεί να το αντέξει άλλο.
Από εκεί και πέρα, πέρα από το ανθρωπιστικό μήνυμα το οποίο στέλνουμε αυτή τη στιγμή, θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι για εμάς, ασφάλεια και ανθρώπινα δικαιώματα είναι ένα και το αυτό».
http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com/2009/12/11-12-2009.html

4 σχόλια:

  1. Είμαι πολύ συγκινημένος! Καλός άνθρωπος αυτός ο Χρυσοχοΐδης!
    Προτείνω να ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός για να συγκεντρώνονται χρήματα που θα πληρώνει ο κ. Χρυσοχοΐδης τους λαθρομετανάστες για να επαναπατρίζονται.
    Εν ανάγκη τώρα με το καινούργιο φορολογικό νομοσχέδιο να μπει ειδικός φόρος για να αντιμετωπίζονται τα έξοδα επαναπροώθησης. Πόσα θα μας στοιχίσει το κάθε κεφάλι, συν γυναιξί και τέκνοις;
    Γνωρίζει κανείς;
    Τότε που μπήκαν παράνομα ποιος τους είχε πληρώσει τα έξοδα για τους σωματέμπορους-διακινητές; Πού τα βρήκαν αφού μας λένε ότι πεινάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Αργύρη, ένα μήνυμα από το πολύ καλο Blog Ventetta

    http://ventetta.blogspot.com/2009/12/blog-post_3832.html

    **Ε!! εκεί στο ΛΑΟΣ ξυπνείστε.Ο σιωπών δοκεί συναινείν


    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΞΕΚΙΝΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ .

    ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;**

    Εγώ ξέρω ότι ο ΛΑΟΣ έχει ζητήσει δημοψηφίσματα για όλα τα μεγάλα εθνικά Θέματα(και μάλιστα πολύ πρόσφατα μέσο Άδωνι και προέδρου) αλλα χρειάζονται υπογραφές και κινητοποίηση πολιτών ASAP, δεν έχουμε πολύ χρόνο για το συγκεκριμένο θέμα, αν έχεις την καλοσύνη μετέφερε το μήνυμα στην ΚΟ του ΛΑΟΣ.(Να υπογραμμίσω ότι δεν είναι μονο το συγκεκριμένο Blog που ζητάει δημοψήφισμα, Συλλογή Υπογραφών, Κινητιποιήση Πολιτών...σχεδόν όλα τα πατριωτικά blogs έχουν την ίδια άποψη, το συγκεκριμένο θέμα αφορά όλους τους Έλληνες). Δεν περιμένουμε τίποτα από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ. ΚΚΕ επίσημος έχουν εκφραστεί υπέρ τις αποδόσεως Ιθαγένειας και Πολιτικών Δικαιωμάτων.

    Πάντοτε Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7059289275405876361&postID=1032670197975410178

    **Ο/Η ARGYRIS SIDERIS είπε...
    Καλησπέρα σε όλους.
    Η θέση του ΛΑ.Ο.Σ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΑΠΟΛΥΤΗ! "Δημοψηφίσματα για κάθε σοβαρό εθνικό θέμα" . Όμως όπως ξέρετε λόγω δικομματισμού, ακόμα και αυτό το ελάχιστο όπλο της μειοψηφίας είναι άσφαιρο αφού για να γίνει δημοψήφισμα χρειάζεται η ΑΠΟΛΥΤΗ πλειοψηφία των Βουλευτών. Οπότε και ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο Τζεφρυ το απορρίπτει, οχι τώρα που μαζί με τον κολλητό του Σαμαρά έχουν το 80% !! του κοινοβουλίου.
    Τα λέγαμε προεκλογικά αλλά ήταν τέτοια η πόλωση και η στενοκεφαλιά όπου είδαμε τα αποτελέσματα. Ευτυχώς που έβγαλε 15 Βουλευτές ο ΛΑ.Ο.Σ και θα τους καθίζει μόνιμα στο σκαμνί των ονομαστικών ψηφοφοριών. Μέσα στη βδομάδα απ οτι μου είπαν οι Βουλευτές μας θα καταθέσουν πρόταση για το θέμα αλλά είναι σίγουρο ότι θα απορριφθεί αφού το 94 % θέλει τους λαθρομετανάστες και ανθίσταται ΜΟΝΟ το ΛΑ.Ο.Σ.
    Ας προσέχουμε λοιπόν όταν ψηφίζουμε.**

    Φιλε Αργύρη, εγώ συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος σε αυτά που έγραψες...όμως αν κατατεθεί πρόταση Δημοψηφίσματος με 500.000-1.000.000 υπογραφές έχει διαφορετικό βάρος. Το πιθανότερο είναι να απορριφτεί ξανά αλλα ίσος να φέρει κάποιες τροποποιήσεις στα νομοσχέδια που θα κατατεθούν και να λειτουργήσει προς όφελος μας(Ως ένα σημείο). Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω σε κανένα Εθνικό Θέμα, ήδη έχω στείλει πρόταση στον Άδωνι για Online Petition, μη χρονοβόρο, δεν κοστίζει τίποτα και μπορει να αναρτηθεί σε όλα τα Blogs/Forum(Τουλάχιστον σε αυτά που ενδιαφέρονται για την πατρίδα μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apeleftherosi lathrometanaston apo ta astynomika kratitiria ........ grafte ta epitelous opos prepei aman pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive