Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ

logo

ανοικτή επιστολή :''αλλού οι μεσιτες ....κι αλλού τα μεσιτικά!''

Συνάδελφοι ,

αναρωτιέμαι άλλη μιά φορά , ''τα παιδιά του Ζεβεδαίου, ποιόν είχανε πατέρα'', μετά τήν ύστατη ...ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ του ΔΣ που την παραθέτω μέ μαύρα γράμματα και την σχολιάζω μέ έγχρωμα !

_________________________

Μ.Α.Σ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 24 ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 106 79
Τηλ. 210.36.21.930 • Fax. 210.36.44.749
Site: www.e-akinita.gr • E-mail: mesites@otenet.gr

Αθήνα , 17 Δεκεμβρίου 2009


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

• Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 , ώρα 10.00 -14 .00 , Ξενοδοχείο HILTON Αθηνών , αίθουσα Τερψιχόρη Α , ημερίδα με θέμα : “ Αμοιβές Μεσιτών και πωλήσεις στην περίοδο ύφεσης ” .

Αντί για Σ υ ν έ δ ρ ι ο - Ανοικτή Συζήτηση που ανακοινώθηκε στις 3-12-2009 τώρα θα παρευρεθούμε σέ ...Η μ ε ρ ί δ α ? Μήπως πρέπει να ζητήσωμε από τόν ίδιο τόν Μπαμπινιώτη να μας συντάξει ένα εγχειρίδιο τεχνικών όρων μαζικής επικοινωνίας διότι απ΄ό,τι φαίνεται το Δ.Σ ή επειδή δεν πάει σέ Ημερίδες και Συνέδρια άλλων δεν έχει αντιληφθεί την διαφορά ή πάει αλλά του είναι δυσδιάκριτες οι έννοιες?


• Έχει ξεκινήσει η διάθεση των προσκλήσεων για την μουσική βραδιά που διοργανώνει o Σύλλογος μας στο κέντρο VOX , Ιερά οδός 16 , όπου εμφανίζονται οι κυρίες Γαλάνη – Τσαλιγοπούλου και άλλοι καλλιτέχνες. Μείζονος σημασία θέμα διότι η φτώχια -ιδίως η πνευματική- θέλει καλοπέραση!!

Με εκτίμηση , προ ...παντός!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΒΥΘΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΕΠΙΔΗΣ

( Ολα τάχαμε , ο φερετζές μας έλειπε!!!!!τό βέβαιον είναι οτι άν γίνει δημοψήφισμα με θέμα ''έχουμε ή δεν έχουμε Σύλλογο'' το αποτελέσματα θα είναι 90% ότι δεν συμμετέχει)

Συνάδελφοι,

διαβάστε ε π ε ι γ ό ν τ ω ς το χθεσινό άρθρο τών ΝΕΩΝ http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4551589&ml=1 σταθείτε ιδιαιτέρως στην παραγραφο περί α δ ε ι ο δ ο τ ή σ ε ω ν και ε π α γ γ ε λ μ α τ ι κ ώ ν π ρ ο σ ό ν τ ω ν και ζητήστε αύριο τα ρέστα σας από το ανάπηρο Δ.Σ που ρεμβάζει από μπουρδολογία σέ μπαρουφολογία και 'εχει αφήσει ολόκληρο κλάδο χωρίς Νομοσχέδιο, ενώ γιά τά περιγράμματα που είναι ο προθάλαμος του Νομοσχεδίου, ήταν ενήμερο από την ίδια την ΓΕΣΕΒΕΕ ευθύς εξ αρχής αλλά προτίμησε ν΄αφήσει τόν κλάδο σε λήθαργο.

Μελετήστε επειγόντως και σκεφτείτε τί θέλετε αρθρο-πρός-άρθρο:

στο Νομοσχέδιο για τούς μεσίτες με τίς άπειρες προχειρότητες:

https://acrobat.com/#d=J2lLzNQBZw8sLyFqxXVRQQ

στο Περιγραμμα Μεσίτη (όπως το μελετούσε εν αγνοία μας το ΚΕΚ της ΓΕΣΕΒΕΕ και που σύντομα θα αναρτηθεί ολοκληρωμένο στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΠΙΣ www.ekepis.gr ) https://acrobat.com/#d=epyg4rgFSN0nOlGsqj9Sxg

ΑΘΗΝΑ 18-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive