Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΛΑ.Ο.Σ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

Ο ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. ΕΣΕΙΣ;;
Άλλη μια σύσκεψη της Γραμματείας Οργανωτικού του ΛΑ.Ο.Σ με το Προεδρείο της Νομαρχιακής Οργάνωσης Α`Αθηνών, σήμερα, έγινε στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Κινήματος.
Τα μέλη της Ν.Ε. ενημέρωσαν τον Γραμματέα της Κ.Ε. κ.Αδωνι Γεωργιάδη, τον Βουλευτή Α`Αθηνών κ. Αθ.Πλεύρη, τον Γραμματέα Οργανωτικού κ.Αργ.Σιδέρη και τον αναπλ/τή Γραμματέα Οργανωτικού κ.Παν.Μαριόλη, για τα μηνύματα που λαμβάνουν απο τους πολίτες της περιοχής ευθύνης τους.
Ανέφεραν για την μεγάλη αποδοχή των θέσεων του ΛΑ.Ο.Σ απο την πλειοψηφία των πολιτών καθώς και την μεγάλη συστράτευση με νεες εγγραφές στα γραφεία τους.
Το προεδρείο της Γραμματείας Οργανωτικού, κατέγραψε τα προβλήματα που αναφέρθηκαν και αφορούν τους πολίτες της Αθήνας και έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές, για ακόμα μεγαλύτερη παρέμβαση στίς γειτονιές, στούς χώρους δουλειάς κ.λ.π. προκειμένου όλα αυτά τα θέματα να επεξεργασθούν, να γίνουν αντικείμενο συζήτησης υπο μορφήν ερωτήσεων στη Βουλή απο τους Βουλευτές και να βρεθούν οι προσήκουσες λύσεις , όπου αυτό είναι δυνατόν.

αναρτηθηκε απο Αγγελική Νιαροπέτρου Δευτερα 21/12/09

8 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/12/200000-stagers.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι, ΔΕΝ ξαναασχολούμαστε μ`αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο. Εχει κάνει το ψέμα τρόπο ζωής και τη βρίσκει έτσι. Ας τον αφήσουμε να το χαρεί. Θα θέλατε νάσαστε έτσι και να σας κοροϊδεύανε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θέλατε νάσαστε έτσι και να σας κοροϊδεύανε;;
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΣΙΔΕΡΗ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ
    ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΏΝ ΜΗ
    ΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑ
    ΤΗΓΟΡΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑ
    ΝΕΝΑΝ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
    ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ,
    ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ, ΠΟΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
    ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΠΕΣ-ΣΟΥΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΗ
    ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΜΑΣ ΛΟΓΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ &
    ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αναφέρω τι συζητήθηκε, αλλά δίνονται και οι απαντήσεις στούς λασπολόγους. Απ ότι βλέπεις απο εδω και πέρα αντί απαντήσεων...... τελίτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η-Ο, μη ριχνεις τοσο το επιπεδο..καλα ειναι δυνατον να λες για καποιον οτι δεν ηταν καπου, ενω ηταν; δηλ. με ποια λογικη το εκανες; ετσι περιμενεις να πεισεις; παρακολουθω το ιστολογιο σου ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ.μη μας απογοητευεις ετσι..εισαι πολυ φαουλ εαν οντως ισχυει αυτο που ελεγες οτι ο σιδερης δεν ηταν ενω ηταν στον αστερα βουλιαγμενης, τοτε στη συνεδριαση των χασαπηδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive