Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Από νωρίς το απόγευμα μέχρι τώρα, 17,20 , ικανός αριθμός περιπολικών οργώνει τη περιοχή Χορτιάτη και τις γύρω περιοχές, σε αναζήτηση 4 επικινδύνων οπλισμένων ληστών που επιβαίνουν σε τζιπ Vitara.
Πιο πριν είχε προηγηθεί καταδίωξη σκληρή με συγκρούσεις των οχημάτων των διωκτών και διωκομένων. Οι ληστές λόγω του ισχυρού οχήματός των διέφυγαν μέσα στους χωματόδρομους της περιοχής.Τα οχήματα της Αστυνομίας αναζητούν τους ληστές σε δύσβατες και λασπώδεις περιοχές με πολύ κακές καιρικές συνθήκες με κίνδυνο να δεχθούν πυροβολισμούς από αυτούς σε τυχόν ενέδρα. Οι ληστές σημειωτέον βαρύνονται με σωρεία ληστειών στη Θεσσαλονίκη.
Το σκοτάδι που απλώνεται σιγά σιγά κάνει όλο και πιο δύσκολο τον εντοπισμό των ληστών.
Η αναζήτηση συνεχίζεται.

ΩΡΑ: 17,55΄* Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ξυλοδαρμό κτηνοτρόφου στη περιοχή Αρδαμερίου από αγνώστους αλλοδαπούς. Το μέρος αυτό ευρίσκεται στη περιοχή των αναζητήσεων.

EFENPRESS
Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0a9YfTwmd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive