Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ο Στέλιος Κούλογλου και η «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» έκαναν την δική τους αποκάλυψη στο κοινό της Πρέβεζας


Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού της περιοχής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με προσκεκλημένο τον δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου απέδειξε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για θέματα που συνήθως «κρύβονται» ή περνούν στα «ψιλά γράμματα» της επικαιρότητας.« "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου"» είναι ο τίτλος του ντοκυμανταίρ το οποίο σκηνοθετησε ο Στέλιος Κούλογλου και προβλήθηκε στην Θεοφάνειο, δίνοντας την ευκαιρία να αναπτυχθεί ένας διάλογος με το κοινό που διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ.Η ταινία που βασίζεται σε δημοσιογραφική έρευνα, σπάνιο αρχειακό υλικό, δραματοποιημένες σκηνές και τις εξομολογήσεις του συγγραφέα Τζον Πέρκινς, αποκαλύπτει τη συνωμοσιακή σχέση ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες, το πεντάγωνο και την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, στην εφαρμογή ενός σχεδίου βάση του οποίου πετρελαιοπαραγικές χώρες υπερχρεώνονταν με δάνεια από τις ΗΠΑ που αντικειμενικά δεν θα μπορούσαν να ξεχρεώσουν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive