Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Παρέμβαση Βενιζέλου για την Οικονομία.

Δημοσιεύθηκε από chris vasiliadis

Με μια ευθεία πολιτική παρέμβαση έπειτα από αρκετές εβδομάδες πολιτικής «αφωνίας», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βαγγέλης Βενιζέλος κάλεσε δημοσίως τον πρωθυπουργό να εφαρμόσει «άμεσα μέτρα βραχυπρόθεσμα, ταχείας απόδοσης».

Κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στην έδρα του Α’ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη, ο κ. Βενιζέλος άσκησε κριτική εμμέσως στις αποφάσεις του κ. Γιώργου Παπανδρέου επισημαίνοντας ότι «δεν αρκεί να διακηρύσσουμε τα μακροπρόθεσμα μέτρα τα οποία πρέπει να προωθήσουμε και θα προωθήσουμε με γρήγορους ρυθμούς, οφείλουμε να εφαρμόσουμε και άμεσα μέτρα βραχυπρόθεσμα, ταχείας απόδοσης, προκειμένου να θωρακίσουμε τη χώρα απέναντι σε ποικίλες πιέσεις οι οποίες ξεκινούν να έχουν χαρακτήρα χρηματοοικονομικό και καταλήγουν φυσικά να έχουν όπως συμβαίνει πάντα χαρακτήρα πολιτικο-διπλωματικό».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

ΠΗΓΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive