Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Είδατε τίποτα "ευαίσθητους" (στα ανθρώπινα δικαιώματα) να λένε κάτι για τον άτυχο άνθρωπο;


Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί χθες στην επίθεση που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στη Σαλαμίνα. Στις 15.10, την ώρα που ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης παρουσίαζε το νέο σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής, δύο ληστές έμπαιναν σε υποκατάστημα της Εθνικής στη Σαλαμίνα με βαριοπούλες και όπλα. Υπάλληλος του καταστήματος πάτησε τη χρονοκαθυστέρηση στο χρηματοκιβώτιο, με το οποίο ειδοποιήθηκε και το οικείο Α. Τ. Μόλις οι δράστες αντελήφθησαν τους αστυνομικούς άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας υπαρχιφύλακας 38 ετών και ένας αρχιφύλακας 44 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για πρόβλημα στο χρηματοκιβώτιο και όχι για ληστεία και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας (οι αστυνομικοί πάρκαραν σε απόσταση από το υποκατάστημα και φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα).


Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο, κατά πιθανότητα Καλάσνικοφ, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν οι αστυνομικοί πρόλαβαν να ανταποδώσουν τα πυρά. Δίπλα στο κατάστημα βρέθηκε μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, ενώ σε απόσταση 2 χλμ. εντοπίστηκε βαν, η χρήση του οποίου ερευνάται. Μετά τη ληστεία ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των κακοποιών.
Η κατάσταση του 38χρονου, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, είναι σοβαρή καθώς έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και φαίνεται να έχασε το ένα μάτι. Ο δεύτερος έχει τραυματιστεί πιο ελαφριά, στον θώρακα, στη μέση και στο πόδι και νοσηλεύεται στο Γ. Κ. Νίκαιας.
"ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    1.Μια Αφροδίτη για τους μετανάστες
    «Να ανοίξουμε την καρδιά μας στους μετανάστες»(sic), λέει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9076818

    (http://tinyurl.com/y8el9qr)

    2."ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ"
    Α PRO-POS ΔΕΣ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ:

    "Στη «φάκα» πάνω από δύο τόνοι χασίς
    Τη μεγαλύτερη ποσότητα για φέτος κατάσχεσαν αστυνομικοί προχθές το βράδυ σε ένα φορτηγάκι που ήταν φορτωμένο με 681 κιλά χασίς.Το κλειστό φορτηγάκι, τύπου βαν, οδηγούσε ένας 23χρονος Αλβανός που μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στα Γιάννενα."

    ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9072876

    (http://tinyurl.com/y9rk3gu)


    3.
    SOS για έκρηξη ρατσισμού
    Eξι χιλιάδες Γάλλοι, ανάμεσά τους και 140 προσωπικότητες της πολιτικής, της τέχνης και του θεάματος, υπέγραψαν κείμενο με το οποίο ζητούν ..τερματισμό του διαλόγου (!!!!!!)


    Mεταξύ των προσωπικοτήτων που υπογράφουν το κείμενο ξεχωρίζουν τέσσερις πρώην σοσιαλιστές πρωθυπουργοί της χώρας (Mισέλ Pοκάρ, στον οποίο ανατέθηκε και ρόλος από τον Σαρκοζί, Πιερ Mορουά, Λοράν Φαμπιούς, Λιονέλ Zοσπέν) αλλά και ηθοποιοί όπως η Iζαμπέλ Aτζανί και η Zοσιάν Mπαλασκό, διανοούμενοι όπως ο ιστορικός Mπενζαμέν Στορά και ο φιλόσοφος και ο δοκιμιογράφος Mπερνάρ Aνρί Λεβί.

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΖΗΤΟΥΝ ..ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!!!

    ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ Ο ..ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΡΙ ΛΕΒΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΙΔΕΩΝ!ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ...Η ΜΗΠΩΣ ΤΡΟΜΟΣ?
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=9072846

    (http://tinyurl.com/yalynku)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive