Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Καταθέσαμε τις Πινακίδες και θα τα κυκλοφορούμε έτσι!

Σας γράφω για να σας ενημερώσω πως στο χωριό μου στη Φθιώτιδα καταθέσαμε τις πινακίδες κυκλοφορίας σε ένα ΙΧ και ένα αγροτικό φορτηγάκι αλλά θα τα κυκλοφορούμε κανονικά και κανείς δε θα μιλήσει! Το ίδιο έκαναν ή θα κάνουν άλλοι 10 συγχωριανοί μας! Αστυνομία δεν έχουμε γιατρό δεν έχουμε δρόμους δεν έχουμε! Θα χάσει το κράτος μόνο από εμάς περισσότερα από 10.000 ευρώ! Να πάνε να τα βρούνε από αλλού οι κλέφτες.
Είμαι φοιτητής και χαλάω 40 50 ευρώ την εβδομάδα! Καταλαβαίνετε πως 1000+ ευρώ για δυο σαραβαλάκια μας είναι πολλά λεφτά.

http://news24gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_6695.html


2 σχόλια:

  1. οκ ρε φιλαρακο.
    το καταλαβαινω οτι εισαι φοιτητης, καταλαβαινω οτι τα χρηματα σου (οπως και ολων μας) ειναι περιορισμενα.
    Σιγουρα ζουμε σε ενα κρατος αναλγητο,ελεινο,χωρις καμμια προσφορα προς τον πολιτη παρα μονο η αρπαγη και της τελευταιας δεκαρας απο αυτον.
    ομως, αγαπητε φιλε γιατι θα πρεπει να εχεις αυτοκινητα με περιορισμενα εσοδα και μαλιστα παλια και ρυπογονα?
    δεν θα μπορουσες να κινηθεις με την αστικη συγκοινωνια η να χρησιμοποιησεις ενα ποδηλατο,α κομα και τα ποδια σου για να καλυψεις κοντινες αποστασεις?
    Ειναι εικονα αυτη που παρουσιαζει η χωρα μας να υπαρχουν οικογενεις με 3, 5 ,6 αυτοκινητα σε καθε μια?
    ειναι πολιτισμος να βλεπεις ποταμια απο οχηματα με εναν μονο μεσα επιβατη(οδηγο) να κινουνται 24 ωρες το 24ωρο ασταματητα,μολυνοντας τον αερα εγκλωβισμενοι σε κινηση,δυσχαιρενοντας την απλη διαβαση σε οποιον θελει να περπατησει,να ψωνισει,να βγει μια βολτα?
    Ειναι πολιτισμος αληθεια το να τελειωνεις το λυκειο και αμεσως να θες αυτοκινητο ωστε να βγαλεις τα αποθυμενα σου στους δρομους με το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο στο κινητο?
    Ειμαστε νεοελληνες, καφροι οπως οι πολιτικοι μας.
    Εμεις, με την δικη μας ελεεινη συμπεριφορα καταντησαμε ετσι την χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!!

    Αφου μας λεει ο ανθρωπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ πως να παει εκει που θελει??

    Καλη η θεωρια αλλα .... μπας και εισαι και συ κανενας απο δαυτους τους θεωρητικους που μας κανουν κουμαντο στα οικονομικα, εξωτερικη πολιτικη κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive