Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Συγχαρητήρια κ. Παπανδρέου για τις ανθελληνικές επιλογές σας...! Οι Έλληνες θα θυμόμαστε...ο χειρότερος εχθρός είναι ο εσωτερικός!
Η υποστηρίκτρια της Μαρίας Ρεπούση και «προοδευτική» ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, προνοεί υπέρ λαθρομεταναστών και κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα!
Συγκεκριμένα, στις 21 Δεκεμβρίου κατέθεσε ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «για την απαγόρευση πρόσβασης παιδιών μεταναστών στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα».
«Από τις 16 Μαΐου, δηλαδή περισσότερους από έξι μήνες, η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα, παραμένει κλειστή. Με κρεμασμένη μια ελληνική σημαία(!) στα κάγκελα απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά. Και όλα αυτά με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη. Στην Ελλάδα του 2010, η φυλετική καταγωγή, η εθνικότητα, αποτελούν σοβαρή αιτία απαγόρευσης της διασκέδασης της παιδικής ψυχής.
Read more...
Διαβάστε το κείμενο της ερώτησης και θα καταλάβετε τις προθέσεις της, όπως και οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι αγωνίζονται για τον τόπο τους.

2 σχόλια:

  1. Ο Α.Παντελεημωνας με την σθεναρη αντισταση των κατοικων του αλλα κι αλλων αγνων,αληθηνων Ελληνων εγινε μια οαση ελευθερης Ελλαδας στην κατεχομενη απο τους αμετρητους ρυπαρους λαθρομεταναστες πρωτευουσα της.
    Η αρχη εγινε,επεται και συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive