Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΓΑΠ. ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ :"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ;;


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Επίθεση Παπανδρέου κατά οίκων αξιολόγησης

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

«Οι οίκοι αξιολόγησης οι οποίοι δεν λογοδοτούν σε κανένα και πουθενά δεν μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν οικονομίες», δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των εργασιών της διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή στην Κοπεγχάγη. Αφού εκτίμησε ότι «οι Ευρωπαίοι μας στηρίζουν για το συνολικό πρόγραμμα για την οικονομία», ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι «οι οίκοι αξιολόγησης δεν βλέπουν αλλαγές κυβερνήσεων ούτε εξαγγελίες μέτρων, αλλά πράξεις».

ΟΜΩΣ:Λεφτά υπάρχουν!!

Διαβάστε και το σχετικό Άρθρο

Πίστωση χρόνου από τις αγορές ζητεί ο κ. Παπανδρέου

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Πίστωση χρόνου από τους διεθνείς οίκους ζήτησε χθες από την Κοπεγχάγη ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου (φωτογραφία), προκειμένου η κυβέρνηση να εφαρμόσει το οικονομικό της πρόγραμμα. Κληθείς στο περιθώριο της συνόδου να σχολιάσει το πρόβλημα του δημοσίου χρέους και την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας στην κατηγορία «ΒΒΒ», ζήτησε μια «ανάσα» ώστε να αποδώσουν τα αποτελέσματα της πολιτικής και των μέτρων που ο ίδιος ανακοίνωσε τη Δευτέρα.

4 σχόλια:

  1. Εσεις ,δηλαδη...πιστευατε πως υπηρχαν????δεν εχετε ανοια, μια χαρα σας διαβαζω, σαφως ταμειο, μειον, αλλα ...κανουν οτι μπορουν ,μακαρι να γινει κατι για ολους τους Ελληνες, καλες γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ξεφτιλας εκανε ο,τι μπορουσε να υποβαθμισει την Ελληνικη οικονομια για να τα κονομησουν οι περιουσιοι καρχαριες των ...οικων, και τωρα δηθεν αγωνια και καταγγελει. Αυτος ειναι ο πρωθωπουργος που εκλεξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Argyri anevase an thes.

    Apo tin poria tis NEOS kata tis Dragonas.

    http://www.youtube.com/watch?v=jBcQ7hANAGU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mazi me to videaki mporei na anevei kai afto...na se kala Aryri.

    «Παιδεία Ελληνική και όχι πολυπολιτισμική»

    http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3175:-l-r&catid=101:2008-10-17-07-36-27&Itemid=288#yvComment

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive