Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 (90.4 FM) ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΡΗ


Δημοσιογράφος: Καλή σας μέρα κ. Πρόεδρε και καλή σας εβδομάδα. Εσείς θα στηρίξετε Παπούλια, ανεξαρτήτως εάν θα δεχτεί ο κ. Σαμαράς την πρότασή σας;

Γ. Καρατζαφέρης: Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πάω σήμερα. Ο κ. Παπούλιας υπήρξε ένας εξαιρετικός Πρόεδρος με μία μοναδική κοινωνική ευαισθησία και με υπέροχες νοηματικές διαδρομές που υπηρέτησαν το εθνικό συμφέρον.

Δημοσιογράφος: Συνεπώς λέτε ότι θα τον στηρίξετε ούτως ή άλλως, είτε πριν είτε μετά από εκλογές.

Γ. Καρατζαφέρης: Νομίζω ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει την ομόφωνη σκέψη, απόφαση και βούληση του συνόλου του Ελληνικού λαού.

Δημοσιογράφος: Από την άλλη όμως κ. Πρόεδρε, εάν έκανε δεκτή ο κ. Σαμαράς την πρότασή σας, δεν θα υπήρχε ένα πρόβλημα μείωσης του Προέδρου;

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


7 σχόλια:

  1. Ενημερώνω τους Έλληνες bloggers για μια ιδέα.. Οι bloggers αποφασίζετε!...

    [Bloggers]: Τί λέτε για ένα Ελληνικό Κοινό Chat - Roll!;
    http://area51gr.blogspot.com/2009/12/bloggers-chat-roll.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα το ... μαθαίναμε ποτέ!!!
    Ευτυχώς που ο "Πρόεδρος" Γιώργος απο έλλειψη ψυχραιμίας και τον πανικό που διακατέχεται απο την εκλογή Σαμαρά και κατ' επέκταση τη διαρροή βουλευτών και στελεχών του στη Ν.Δ., διέπραξε το μέγα λάθος να καλέσει στο γραφείο του τον Βορίδη και να του ζητήσει εξηγήσεις γιατί πήγε στο σπίτι του Προέδρου της Ν.Δ. στην οδό Μουρούζη.
    Στην ταραχή και στον πανικό του ο Καρατζαφέρης,έβαλε τις φωνές στο Βορίδη με αποτέλεσμα να γνωστοποιηθεί σε όλο το γραφείο τόσον το περιεχόμενο όσο και η αιτία του τσακωμού.
    ΄Ετσι κυκλοφόρησε η είδηση και μοιραία περιήλθε και στη γνώση μας....
    Στο λάθος του Καρατζαφέρη να βάλει τις φωνές και να γνωστοποιηθεί το γεγονός, συνετέλεσε και οτι ο Καρατζαφέρης, ποτέ δεν συμπάθησε τον Βορίδη, όπως και κάθε στέλεχος του κόμματός του. το οποίο θεωρείται σοβαρό και έχει πανεπιστημιακές γνώσεις.
    Βέβαια ο Βορίδης υποχρεώθηκε να κάνει δήλωση οτι δεν προσχωρεί στη Ν.Δ., πλην όμως οι δηλώσεις αυτού του τύπου είναι άνευ σημασίας, όταν μάλιστα δεν μπόρεσε να διαψεύσει την πληροφορία οτι επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. στο σπίτι του....!!!
    Μαθαίνουμε απο την ίδια πηγή οτι ο Καρατζαφέρης παρακολουθεί στενά ακόμα δύο βουλευτές του, που λοξοκοιτάζουν προς Σαμαρά.
    Ο ένας είναι βορειοελλαδίτης, ο άλλος είναι Πειραιώτης και κάνει συνεχώς ντρίπλες στον Καρατζαφέρη ο οποίος δεν μπορεί να τον "μαρκάρει" με τίποτα.
    Το δε σπουδαιότερο είναι οτι για πολλούς και... ευνόητους λόγους τον θέλει και ο Σαμαράς.!!!

    (αναρτηθηκε απο POLITIKO SAFARI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....δεν τόλμησε να διώξει τον Ευρωβουλευτή του, Γεωργίου, όταν αποκάλεσε στο Ευρωκοινοβούλιο τα Σκόπια ως.. Μακεδονία.!
    Ισχύουν οι ίδιοι λόγοι όταν ο βουλευτής του Ροντούλης υπεξαίρεσε 57.000 ευρώ απο τους υπαλλήλους του και δεν τόλμησε να τον διώξει.
    Ισχύουν οι ίδιοι λόγοι όταν ο βουλευτής του Αϊβαλιώτης, αποκαλύφθηκε οτι για μία δεκαετία εξαπατούσε τις στρατιωτικές αρχές, παίρνοντας συνεχείς αναβολές στράτευσης, με απώτερο σκόπο ή να μην υπηρετήσει καθόλου ή να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες, πράγμα που πέτυχε, και ενώ ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου Αθηνών τον κατηγόρησε ως "ανυπότακτο διαρκείας", την γλίτωσε γιατί η Βουλή με συνεργό τον ανεκδιήγητο Σιούφα, δεν επέτρεψε την άρση της ασυλίας του και αυτόν επίσης ο Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν τόλμησε να τον διώξει, αλλά τον έχει σήμερα και εκπρόσωπο Τύπου.
    Τι να περιμένεις απο τον "Πρόεδρο" Γιώργο, όταν το 1993 επι 30 μέρες συνεχώς κατηγορούσε τον Σαμαρά επειδή ήταν κατα της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων, λέγοντας:
    "Δεν έχει καμία αξία τι όνομα θα πάρουν τα Σκόπια, σημασία έχει να κάνουμε οικονομική.. εισπήδηση" σύμφωνα πάντα με το κιτς ιδιόλεκτό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.voridis.gr/?q=node/477

    «Η ΝΔ πρέπει να μοιάσει πιο πολύ με το ΛΑΟΣ…» συνέντευξη Μ. Βορίδη στην εφημερίδα FREE SUNDAY

    την Τρί, 08/12/2009 - 01:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρά τις διαψεύσεις, υφίσταται Μέγα Θέμα Βορίδη στο Λάος: Σήμερα (Τρίτη 8-12-09) από την εκπομπή του στο «Blue Sky», ο διευθυντής τού Καναλιού και πολιτευτής Β' Αθηνών τού Λάος, απόστρατος Συνταγματάρχης Αντώνης Μυλωνάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον τού γραμματέως τής Κοινοβουλευτικής Ομάδος τού λαος και βουλευτού Αττικής, Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδου.ο Συνταγματάρχης Μυλωνάκης, ποτέ δεν θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να «κράξει» δημοσίως τον Βορίδη, δίχως να έχει λάβει πρώτα το «πράσινο φώς» από τον ίδιο τον Καρατζαφέρη. Ως γνωστόν, όλο το Λάος πνέει μένεα κατά τού Βορίδου, διότι - σύμφωνα μέ όλες τις πληροφορίες - συνομιλεί με τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνταγματάρχης ο Μυλωνάκης; από πότε; Σαν τον ...Ταξίαρχο Θεοδωρακίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1789:2009-12-08-15-15-28&catid=5:hellas&Itemid=4

    Βορίδης: Παραμύθια τα όσα γράφονται για τον… καυγά μου με τον Καρατζαφέρη

    Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2009 17:09

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive