Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΗ ; ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΠΑΝΙΑ + ΚΑΡΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ; ΠΟΛΥ ΡΕΝΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!

Hθελε να το παίξει "μάγκας" ο διοικητής κι έφαγε το ξύλο της Αρκούδας.

“ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ 5.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕ”

Kamenos_Tzouliandroulakis

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΜΕΝΟΥ-ΤΖΟΥΛΗ, Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Απίστευτες διαστάσεις λαμβάνει η “απλή”,όπως την παρουσίασαν στην αρχή αργυρώνητοι και ξεπουλημένοι στα γρανάζια της εξουσίας αστυνομικοί συντάκτες, υπόθεση της εμπλοκής της συζύγου του βουλευτή και πρώην υπουργού Πάνου Καμένου στην ιστορία ξυλοδαρμού δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Βάρης από τον 28χρονο μεταλουργό Πέτρο Νικολαίδη, το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας.

Στη δίκη του 28χρονου δράστη που έγινε την Παρασκευή, αποκαλύφτηκαν πολύ περίεργα πράγματα. Ο Νικολαίδης(ο άνθρωπος που σύμφωνα με την αστυνομία αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του Καμένου και της δικηγόρου Έλενας Τζούλη), κατέθεσε στο δικαστήριο ότι για μια μικρουπόθεση ναρκωτικών(τον είχαν πιάσει να οδηγεί υπό την επήρρεια χασίς)ανέθεσε στην Τζούλη την υπεράσπισή του καταβάλλοντάς της 5.000 ευρώ ως αμοιβή. “Αυτή όμως δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να καταδικαστώ ερήμην”, είπε ο δράστης που κατηγορήθηκε από την αστυνομία για απειλή, εξύβριση και διαταάραξη οικιακής ειρήνης αλλά και για τον ξυλοδαρμό των αστυνομικών. Στη συνέχεια από την ακροαματική διαδικασία ανέκυψε ότι η δικηγόρος μετά το συμβάν στο σπίτι της έκανε το “δόλωμα” στην αστυνομία, πήρε τηλέφωνο τον κατηγορούμενο και του έκλεισε ραντεβού στον Άγιο Κωνσταντίνο. Στην συνάντηση δεν πήγε βέβαια η δικηγόρος αλλά…ο διοικητής Ασφαλείας Βάρης και ο γραμματέας του τμήματος μαζί με τον αστυνομικό φρουρό του Καμένου, κάποιον Μπατιστάτο. “Τον φρουρό μας”, όπως τον αποκαλεί στην κατάθεσή της η κ.Τζούλη που νομίζει προφανώς ότι οι αστυνομικοί είναι κτήμα των πολιτικών. Το αποτέλεσμα είναι να γίνει μια επιχείρηση της πλάκας, οι αστυνομικοί να πέσουν σε ενέδρα και να φάνε το ξύλο της χρονιάς τους. Το απόλυτο όνειδος για το αστυνομικό σώμα.

Η ιστορία έχει και συνέχεια. Η Έλενα Τζούλη όπως προκύπτει από όλα όσα κατέθεσε, είχε πέσει θύμα εκβίασης από τον δράστη ο οποίος τις ζητούσε, αυτός, 5.000 ευρώ για να σταματήσει να τον ενοχλεί. Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο κ.Καμένος που επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της γυναίκας του. Η έδρα πίστεψε την κ.Καμένου και έριξε 2 χρόνια με αναστολή στο δράστη αλλά παρέπεμψε την υπόθεση στο Εφετείο για να δικαστεί εκεί ο καταδικασθείς μετατρέποντας την κατηγορία σε κακουργηματική εκβίαση.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΑΡΗΣ

Από το ρεπορτάζ της υπόθεσης Καμένου φαίνεται ότι βγαίνει κι άλλο λαβράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τμήμα Βάρης συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Ο μέχρι πρότινος διοικητής του, λένε ότι υποβαθμίστηκε και τη θέση του πήρε άλλος. Λένε επίσης ότι η τότε αστυνομική ηγεσία δεν του συγχώρεσε την σύλληψη του Νίκου Καρβέλα(που καθύβρισε μαζί με αυτό το σούργελο την Πάνια τους αστυνομικούς του μπλόκου)αλλά και την σύλληψη του γιου του Μίμη Ανδρουλάκη, του μάγκα πορτιέρη που πήγε να δείρει έναν γιατρό που προσπάθησε να μπει με την γυναίκα του στο μπάρ Island. Σε κείνη την ιστορία ειπώθηκε ότι ο τότε υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Μπούτσικας είχα πάρει τηλέφωνο τον μετακινηθέντα σήμερα διοικητή και του είχε πει: “Παιδί μου, σε παρακαλώ να αφήσεις ελεύθερο τον γιο του Ανδρουλάκη. Δημιουργείται πρόβλημα”. Ο διοικητής πήρε την άγουσα και το τμήμα το ανέλαβαν τα τσακάλια που πήγαν στον Άγιο Κωνσταντίνο το απόγευμα της Τρίτης και έφυγαν με σπασμένα παίδια και μύτες. Αυτά όμως είναι γνωστά πράγματα στη Βάρη. Τουλάχιστον ακούγονται.

Η σημερινή ηγεσία που το παίζει καθαρή και επαγγέλεται την αναμόρφωση των αστυνομικών επιχειρήσεων, δεν ρίχνει μια ματιά και προς Βάρη μεριά; Δεν νομίζουμε να ικανοποιήθηκε από το προχθεσινό χειμαδιό αλλά ούτε και από την εικόνα, δύο στυνομικοί να γυρνάνε κατάμαυροι από το ξύλο στα δικαστήρια της Ευελπίδων και να γελάει ο κόσμος με την κατάντια των ένστολων.

απο τον: "adiakritos.blogspot.com"

Σχόλιο : Skeftomasteellhnika.gr: Επειδή δεν αφήνουμε ΤΙΠΟΤΑ στην τύχη και... αδιασταύρωτο (νάναι καλά οι... πηγές μας) ρωτήσαμε ΚΑΙ μάθαμε. Ο κ.Διοικητής (Ανδρ.Δασκαλάκης) ήθελε να πάρει ΑΥΤΟΣ τα εύσημα της σύλληψης του ... εκβιαστή, δεν είπε σε ΚΑΝΕΝΑΝ τίποτα στο τμήμα, πήρε μαζί του ΜΟΝΟ τον Γραμματέα του τμήματος (κ. ΠΑΣΧΟ) και ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ περίμενε τις ενισχύσεις (3 περιπολικά) που έστειλε η Υπ/νση και ήταν καθ οδόν. Φυσικά ήταν ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΜΕΛΕΙΑ του κ. Διοικητή, ΕΝΤΕΛΩΣ ερασιτεχνική αντιμετώπιση χωρίς οργάνωση της επιχείρησης, χωρίς τα προσήκοντα μέτρα ασφαλείας, χωρίς καν επίδειξη και ανακοίνωση της αστυνομικής ιδιότητας, χωρίς προσημείωση χαρτονομισμάτων κι ευτυχώς επρόκειτο για απλή προσωπική διένεξη, αν ήταν κάτι πιο σοβαρό θα θρηνούσαμε θύματα. Τώρα για να μπούμε και στην ουσία, η διένεξη αφορούσε όπως λέει και πιο πάνω ο adiakritos, υπόθεση του κατηγορούμενου Νικολαϊδη με την Κα Καμμένου, η οποία του πήρε 5.000 (υπάρχει άραγε ΚΑΙ απόδειξη;;) δεν μπόρεσε όμως να πάει στο Δικαστήριο και έστειλε συνεργάτη του γραφείου της, ο οποίος ΔΕΝ πήγε στη Δίκη και ο Νικολαϊδης έμεινε ανυπεράσπιστος. Δικαίως βέβαια ζητούσε πίσω τα λεφτά του. Απο κει και πέρα, έγιναν τα πιο πάνω τραγελαφικά.

H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

2 σχόλια:

  1. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι πως εναποθέτουν την ελπίδα της προστασίας τους στην αστυνομία. Έχετε δει το χέρι ενος μεταλουργού? Είναι τεράστιο και συνήθως δεν έχει καν δακτυλικά αποτυπώματα. Είναι σχεδόν τρομακτικό. Έχετε δει τα χέρια του μέσου μπάτσου? Καμία σύγκριση. Είναι εμφανές πως ο κόσμος έχει αρχίσει να τα παίρνει άσχημα με αυτά που βλέπει και βιώνει. Τα βασικά χαρακτηριστικά της τίγρης είναι η απαξίωση των αρχών και η τόλμη. Τρέμετε καμμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nomizi i kyria tzoyli oti i elliniki astinomia einai ktima ton politikon ka pios tis dini tin dinatotita na stinei enedra se opoion dipote politi kai anarotieme pos na paroysiastikan oi astinomiki ston ypotithemeno drasti h mipos den htan kan enedra alla apla mia kataskeybasmeni propaganda pros ton kirio nikolaidi.Kai afoy plirothike i kyria tzoyli giati den parabrethike sto dikastirio kai afise na dikasti o pelatis erimin tou? kai eroto ta 5000 eyro giati ta pire ??? i entiayti periptosi giati den ta edose piso? eleos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive